Hyppää sisältöön
21.12.2021

Oma energiayhtiö tukee alueen hyvinvointia

Sähkön hinta ja päästöt alas– oma energiayhtiö tukee alueen hyvinvointia

Paikallisen energiayhtiön tehtävä on selkeä ja yksiselitteinen: lisätä alueen hyvinvointia ja ajaa asukkaiden ja yritysten etua. Lain mukaan osakeyhtiön tarkoitus on tuottaa voittoa omistajilleen – meidän tapauksessamme Keravan kaupungille ja Sipoon kunnalle, eli kaikille alueen asukkaille ja yrityksille.

Toimintamme yksi tärkeimmistä kulmakivistä on mahdollisimman alhaisten siirtohintojen ylläpitäminen. Emme maksa omistajillemme osinkoja, vaan käytämme rahat siirtohintojen alentamiseen. Viime vuosina muiden siirtoyhtiöiden ilmoittaessa korotuksista, me olemme ilmoittaneet hinnanalennuksista. Sama kehitys jatkuu ja alensimme hintoja jälleen joulukuussa. Voit lukea aiheesta lisää täältä.

Paikallisena energiayhtiönä lisäämme alueen hyvinvointia tukemalla harrastamista ja urheilua. Sponsoroimme
paikallisia seuroja, yhdistyksiä ja tapahtumia tarkoituksenamme mahdollistaa harrastus mahdollisimman monelle alueemme asukkaalle, erityisesti lapsille ja nuorille. Esittelemme tässä artikkelissa yhden tuen saajista – Roots-nimisen e-urheiluseuran. Hankkimalla energiasi Keravan Energialta, tuet omaa aluettasi ulkomaisten sijoitusyhtiöiden sijaan.

Monet energiayhtiöt kertovat kilpaa suunnitelmistaan ilmaston eteen – me kerromme mieluummin konkreettisista teoista. Olemme pudottaneet CO2-päästöjämme jo 88 % vuoden 2010 tasosta ja viimeistään vuonna 2030 energiantuotantomme on hiilineutraalia. Kerromme aiheesta lisää täällä.

Meille oman alueen ja asiakkaidemme hyvinvointi on tärkeintä ja toivomme, että se näkyy toimintamme kautta asiakkaillemme.

Sulje
Search