Hyppää sisältöön
Pörssisähkö
Toistaiseksi voimassa oleva

BioFiksusähkö

BioFiksusähkö on pörssisähkösopimus, jossa sähkön hinta perustuu tunneittain toteutuneen spot-hintaan sähkönkäyttösi perusteella. Hintaan lisätään marginaali. Sopimus on voimassa toistaiseksi – et sitoudu määräajaksi. Biosähkömme tuotetaan puhtaalla puulla, pääosin metsänhoidon tähteistä saaduilla hakkeilla.
Marginaali 1,59 snt / kWh
Energiamaksu pörssin mukaan
Perusmaksu 3,50 € / kk

BioFiksusähkö on pörssisähkösopimus, jossa sähkön hinta perustuu tunneittain toteutuneen pörssin spot-hintaan sähkönkäyttösi perusteella.

Hinnoittelu on täysin läpinäkyvä: lisäämme sähköpörssin tuntihintaan vain pienen marginaalin. Fiksusähkön etu perinteiseen kiinteähintaiseen sähkösopimukseen on, että asiakas saa sähkönsä joka hetki parhaalla hinnalla. Parhaan hyödyn Fiksusähkö-sopimuksesta saa ohjaamalla sähkönkulutustaan sähköpörssin edullisille tunneille. Sopimus on joustava, et sitoudu pitkään määräaikaiseen hintaan. Lue lisää pörssisähkön hinnoittelusta ja katso historialliset tuntihinnat.

Tutustu sähkön spot-hintoihin Nord Poolin sivuilla

Tuntikohtaiset verottomat Spot-hinnat ovat nähtävissä Nord Poolin sivuilla. Valitse Suomen hinta-alueen hinnat klikkaamalla FI. Tuntihinnat saat näkyviin valitsemalla Hourly. Hinnat ilmoitetaan sivuilla Keski-Euroopan ajassa (CET), joka on Suomen aikaa tunnin jäljessä. Spot-hinnat ovat myös nähtävissä Fingridin tuntihinta-mobiilisovelluksissa (Windows, Android, iPhone).

Seuraavan päivän hinnat ovat näkyvissä jo edellisenä päivänä klo 14:00 jälkeen, mikä antaa mahdollisuuden ohjata omaa kulutusta halvemmille tunneille, ja optimoida sähkönkäyttö markkinahinnan mukaan.

Seuraa kulutustasi tuntikohtaisesti portaalissamme

Tuntikohtaisia kulutustietoja on kätevintä seurata Asiakasportaalissamme. Fiksusähkö-asiakkaamme voivat tilata palvelussa myös automaattisen hintavahdin seuraavan päivän tuntihinnoista.

Omia sähkönkäyttöön liittyviä tietojaan voi tarkastella myös Datahubista, joka on Suomen kaikkia söhköyhtiöitä koskeva tiedonvaihtojärjestelmä. Siellä on mahdollista katsella omia kulutus- ja käyttöpaikan asiakastietoja kaikkien käyttöpaikkojen ja sähköyhtieöiden osalta. Datahubiiin pääsee kirjautumaan suomi.fi-kirjautumisen kautta. 

Keravan Energian biosähkö tuotetaan Keravan biovoimalaitoksessa puhtaalla puulla. Puupolttoaineemme on pääosin metsätähdehaketta sertifioiduista ja vastuullisesti hoidetuista metsistä (PEFC, FSC), ja noin neljännes sivutuotteita (puru, kuori) esimerkiksi sahoilta.

Bioenergia on uusiutuvaa energiaa, joka ei lisää hiilidioksidipäästöjä. Biomassan poltossa vapautuu saman verran hiilidioksidia, kuin vastaavan biomassan hajotessa luonnossa, mutta tämä hiili sitoutuu takaisin kasvaviin metsiin. Korvaamalla fossiilisia polttoaineita biomassalla voidaan vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja myös muita energiantuotannon haittavaikutuksia, kuten raskasmetalli- ja rikkipäästöjä. Kotimaisten biomassojen hyödyntäminen edistää myös energiantuotannon omavaraisuutta ja huoltovarmuutta ja luo uusia työpaikkoja.

Sulje
Search