Hyppää sisältöön

Daikin ilmalämpöpumput

Myymme ja asennamme Daikin ilmalämpöpumppuja. Valikoimissamme on Daikin Stylish Cool, Daikin Stylish N, Daikin Sensira Cool, Daikin Perfera N ja Daikin Comfora N -mallit. Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja Keravalla ja Sipoossa sekä lähialueilla.

TUTUSTU MUIHIN ILMALÄMPÖPUMPPU-MALLEIHIN

Daikin ilmalämpöpumput pitävät kotisi lämpötilan miellyttävänä ympäri vuoden.

Daikin Stylish Cool 20 / 25 / 35

Lataa Daikin Stylish Cool tuote-esite

Daikin Stylish Cool on hiljainen ilmalämpöpumppu, jonka kompakti kristallinvalkoinen muotoilu sopii monenlaiseen sisustukseen. Sen kausittainen tehokkuus on jopa A+++ luokkaa jäähdytyksessä ja lämmityksessä. Pumpussa on täydellinen lämpötilajakauma Coanda-vaikutuksen ansiosta sekä älykäs lämpöanturi, joka säätää ilmavirtaa, kun järjestelmä havaitsee lämpötilaeroja.


Daikin Stylish N 30

Lataa Daikin Stylish N tuote-esite

Daikin Stylish Cool on hiljainen ilmalämpöpumppu, jonka kompakti kristallinvalkoinen tai musta muotoilu sopii monenlaiseen sisustukseen. Sen kausittainen tehokkuus on jopa A+++ luokkaa jäähdytyksessä ja lämmityksessä. Pumpussa on täydellinen lämpötilajakauma Coanda-vaikutuksen avulla sekä tasainen lämmönjakelu takkalogiikan ansiosta. Taattu lämmitystoiminta jopa -30 C asti.


Daikin Sensira Cool 25 / 35

Lataa Daikin Sensira Cool tuote-esite

Daikin Sensira Cool on hiljainen ilmalämpöpumppu. Sen kausittainen tehokkuus jäädytyksessä on A++ luokkaa. Saatavilla myös valinnainen Onecta-sovellus laitteen ohjaamiseen.


Daikin Perfera N 30 / 40


Lataa Daikin PERFERA N tuote-esite

Perfera N -ilmalämpöpumpun kausittainen tehokkuus on jopa A+++ luokkaa jäähdytyksessä ja lämmityksessä. Pumpussa on tasainen lämmönjakelu takkalogiikan ansiosta ja se lämpiää nopeasti käynnistettäessä (vain parisovellus). Taattu lämmitystoiminta jopa -30C asti. Pitää sisätilat lämpimänä, kun ulkolämpötila laskee.


Daikin Comfora N 25 / 35

Lataa Daikin Comfora N tuote-esite

Daikin Comfora N -ilmalämpöpumpun erikoisuus on sen 3-D-ilmavirtaus eli sen kyky puhaltaa ilmaa huoneen kaikkiin nurkkiin. Se on ihanteellinen oven yläpuolisiin asennuksiin. Koko Comfora-valikoimalla on A++ luokitus. Saatavilla Onecta-sovellus. Taattu lämmitystoiminta jopa -30 C asti.


Ilmalämpöpumpun hintaan sisältyy aina ammattilaisen asennus!

Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat, että ilmalämpöpumppu asennetaan optimaalisimpaan paikkaan, jolloin ilmalämpöpumpusta saa parhaimman hyödyn irti.

Pyydä tarjous:

Sulje
Search