Hyppää sisältöön

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput

Tilapäisesti loppu. Saatavilla jälleen kesäkuussa.

Myymme ja asennamme Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppuja. Valikoimastamme löytyy Mitsubishi Electric LN 25 ja Mitsubishi Electric LN 35 -mallit. Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja Järvenpään, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon, Tuusulan ja Vantaan alueella.

Tutustu muihin ilmalämpöpumppuihin

Lataa tuote-esite

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput LN-sarja neljässä eri värissä

Sisäyksikkö on saatavilla neljässä eri värissä: rubiininpunaisena, onyxinmustana, lumenvalkoisena ja helmenvalkoisena.

Mitsubishi Electric LN ulkoyksikkö

Hiljainen ulkoyksikkö. Ulkoyksikön äänenvoimakkuus laskee parhaimmillaan Night-yötilaa käytettäessä 3 dB:n.

Ilmalämpöpumpun hintaan sisältyy aina ammattilaisen asennus!

Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat, että ilmalämpöpumppu asennetaan optimaalisimpaan paikkaan, jolloin ilmalämpöpumpusta saa parhaimman hyödyn irti.

Mitsubishi Electric LN 25 hinta alkaen

2 390 €

(sis. alv 24%)

Tilapäisesti loppu. Saatavilla kesäkuussa.

Mitsubishi Electric LN 35 hinta alkaen

2 650 €

(sis. alv 24%)

Tilapäisesti loppu. Saatavilla kesäkuussa.

Ympäristöystävällisempi kylmäaine

Uuden kylmäaineen GWP-arvo (Global Warming Potential) on alle kolmasosa aiempien kylmäaineiden GWP -arvoista. Myös kylmäaineen määrä on noin 25-30 % pienempi kuin aikaisemmilla malleilla. Mitsubishi Electric panostaa voimakkaasti energiaa säästävään teknologiaan ja pyrkii näin hillitsemään ilmaston lämpenemistä.

Sisäänrakennettu Wi-Fi

Hallitse asuintilasi olosuhteita mistä ja milloin tahansa. Sisäänrakennettu Wi-Fi yhdessä MELCloud sovelluksen kanssa tarjoaa internetin kautta reaaliaikaisen- ja viikkoseurannan lämpöpumpullesi. Näet etähallinnassa olevan lämpöpumpun tilan ja mahdolliset virheilmoitukset. Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumppu näyttää myös arvion laitteen sähkön kulutuksesta.

Helppo pitää puhtaana

Mitsubishi Electricin oma kaksoissuojapinnoite lämmönsiirtimessä, puhaltimessa ja ilmakanavassa estää pölyn ja rasvan kerääntymistä. Puhtaampina pysyvät pinnat edesauttavat laitteen energiatehokkuuden säilymistä koko käyttöiän ajan, sillä likaantuminen alentaa lämpöpumpun energiatehokkuutta ja lämmitystehoa.

Sulje
Search