Hyppää sisältöön

Mitsubishi Heavy Industries ilmalämpöpumput ja jäähdytyslaitteet

Mitsubishi Heavy Industries valmistaa laitteita pienistä suuriin – aina ilmalämpöpumpuista lentokoneisiin ja niiden aerodynaamisia osiin saakka. Mitsubishi Heavy Industries -mallin ilmalämpöpumpuissa ja jäähdytyslaitteissa on erittäin energiatehokas ilman liikkuvuus. Siksi sisäyksikön puhallus ja sen ohjaus edustavat ilmalämpöpumppualan huippua. Laitteiden ääni on tasainen ja huminaton laitteen kennon ja sen lamellien aerodynaamisen muotoilun ansiosta.

Mitsubishi ilmalämpöpumppu asennuksella lämmitykseen ja viilennykseen

Myymme ja asennamme Mitsubishi Heavy Industries -ilmalämpöpumppuja ja viilennyslaitteita. Valikoimastamme löytyy Mitsubishi Aisu, Mitsubishi Netsu ja Mitsubishi Kazan -mallit. Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja Keravalla ja Sipoossa sekä lähialueilla.

Tutustu muihin ilmalämpöpumppu-malleihin

Mitsubishi Aisu 25 ja Mitsubishi Aisu 35 -jäähdytyslaite

Mitsubishi Aisu ilmalämpöpumppu


Mitsubishi Aisu
-jäähdytin on muotoiltu kauniisti pohjoismaiseen sisustukseen sopivaksi. Aisulla jäähdytät huoneilman juuri sopivan viileäksi. Aisu-jäähdyttimen suodattimet poistavat myös osan ilmassa leijuvista epäpuhtauksista.

Lataa Mitsubishi Aisu tuote-esite


 

Mitsubishi Netsu 25 ja Mitsubishi Netsu 35 -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi netsu ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Netsu -ilmalämpöpumppu luo miellyttävän lämpötilan kotiisi. Laite tekee kodin sisäilmasta raikkaamman ja oikean lämpöisen. Laite on suunniteltu ja rakennettu estämään kosteuden ja lämpötilavaihteluiden aiheuttamia ongelmia. Mitsubishi Netsussa sekä kompressorin että puhallinsiipien äänet ovat huomaamattoman pienet. Netsu -ilmalämpöpumpuissa käytetään ympäristöystävällisempää R32-kylmäainetta.

LATAA MITSUBISHI NETSU TUOTE-ESITE


Mitsubishi Kazan 25 ja Mitsubishi Kazan 35 -ilmalämpöpumppu

Mitsubishi heavy induestries kazan ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Kazan -ilmalämpöpumpun luonnollisella R32-kylmäaineella Kazan saavuttaa ilmalämpöpumppujen parhaimpiin kuuluvan A+++ -tehon huippuhyötysuhteella. MHI:n valmistaman DC-PAM Twin Rotary -kompressorin ja sisäänrakennetun lämmitysvastuksen ansiosta Kazan soveltuu erinomaisesti heille, jotka haluavat parasta suorituskykyä ympäri vuoden. Kazan on myös tehokas viilentäjä kesän helteisiin.

LATAA MITSUBISHI kazan TUOTE-ESITE


Mitsubishi ilmalämpöpumpun hintaan sisältyy aina ammattilaisen asennus!

Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat, että ilmalämpöpumppu asennetaan optimaalisimpaan paikkaan, jolloin ilmalämpöpumpusta saa parhaimman hyödyn irti.

Pyydä tarjous:

Sulje
Search