Hyppää sisältöön

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ja jäähdytyslaitteet

Mitsubishi Electric valmistaa laitteita pienistä suuriin – aina ilmalämpöpumpuista lentokoneisiin ja niiden aerodynaamisiin osiin saakka. Mitsubishi Electric -mallin ilmalämpöpumpuissa ja jäähdytyslaitteissa on erittäin energiatehokas ilman liikkuvuus. Siksi sisäyksikön puhallus ja sen ohjaus edustavat ilmalämpöpumppualan huippua. Laitteiden ääni on tasainen ja huminaton laitteen kennon ja sen lamellien aerodynaamisen muotoilun ansiosta.

Mitsubishi ilmalämpöpumppu asennuksella lämmitykseen ja viilennykseen

Myymme ja asennamme Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppuja ja viilennyslaitteita.
Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja Keravalla ja Sipoossa sekä lähialueilla.

Valikoimistamme löytyvät seuraavat Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppumallit:

Mitsubishi Electric HR 25
Mitsubishi Electric HR 35
Mitsubishi Electric LN 25
Mitsubishi Electric LN 35
Mitsubishi Electric RW 25
Mitsubishi Electric RW 35
Mitsubishi Electric FT 25
Mitsubishi Electric FT 35
Mitsubishi Electric AY 25
Mitsubishi Electric AY 35

Tutustu muihin ilmalämpöpumppu-malleihin

Mitsubishi Electric HR jäähdytyslaite

Viileyttä kuumiin kesäpäiviin!

HR COOL on jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Se on perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi ja soveltuu erityisesti kerrostaloasuntojen viilentämiseen. Tyylikkäästi muotoiltu sisäyksikkö sulautuu hyvin sisustukseen. Laitteen ohjaus tapahtuu helppokäyttöisellä kaukosäätimellä. HR COOL jäähdytin on kompaktin kokonsa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta helposti sijoitettavissa kaikkiin tiloihin, myös mataliin kohteisiin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien yläpuolelle.

  • Kompakti ja tyylikäs muotoilu – Perinteiseen lämpöpumppuun verrattuna pienikokoinen sisä- ja ulkoyksikkö sopii myös pieneen kotiin tai toimistoon.

  • Hiljainen – Äänitaso (SPL) on alle 39 dB kolmella alimmalla puhallusnopeuden säädöllä.

HUOM! MSZ-HR malleja käytetään vain jäähdytyskäytössä.

LATAA MITSUBISHI ELECTRIC HR TUOTE-ESITE


 

Mitsubishi Electric AP ilmalämpöpumput


Uusi Mitsubishi Electric MSZ-AP-mallisarja jatkaa tutuksi tullutta laatuajattelua.

Sisäyksikön tyylikäs muotoilu ja sen valkoisen värin sävy istuu saumattomasti vaativaankin ympäristöön. Kompakti koko, leveys vain 798 mm ja korkeus 299 mm tekee siitä varsin huomaamattoman. Mitsubishi Electricin laadun aistii jo yhdellä silmäyksellä, mistään ei ole tingitty, mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Laatuleiman aistii aina kaukosäätimestä sisäyksikön vankkaan rakenteeseen. Näin taataan laitteen huolettomat käyttövuodet tuotteen koko elinkaaren ajan.

AP-mallisarja on varustettu uudella ympäristöystävällisellä R32-kylmäaineella ja lukuisilla uusilla ominaisuuksilla. Uuden R32-kylmäaineen CO2-kuormitys ympäristölle on alle kolmannes verrattuna edelliseen R410A-kylmäaineeseen.

Laitteen äänenpaineen taso on alimmillaan vain 19 dB(A), jota tuskin enää korvalla kuulee. Laaja puhallintehojen säätöalue sekä uudistuneet puhallusilman ohjaimet mahdollistavat vedottoman lämmön sekä viileän tuoton.

LATAA MITSUBISHI ELECTRIC AP TUOTE-ESITE


Mitsubishi Electric LN ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut.

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia. Markkinajohtaja Mitsubishi Electricin vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena on tullut markkinoille jotain aivan uutta. Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputuotteen sisäyksikön värit.

Miksi ilmalämpöpumpun pitäisi näyttää vain tylsältä kojeelta, kun se voi olla värikkäämpi ja tyylikkäämpi? Voit valita näistä viimeistelyn, joka istuu parhaiten juuri Sinun sisustukseesi. Mitsubishi Electric laadun aistii jo ensi silmäyksellä. Tämä laite on tehty kestämään pitkään ja tuottamaan huolettomasti miellyttävää lämpöä ja viilennystä tarpeittesi mukaan.

LATAA MITSUBISHI ELECTRIC LN TUOTE-ESITE


Mitsubishi ilmalämpöpumpun hintaan sisältyy aina ammattilaisen asennus!

Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat, että ilmalämpöpumppu asennetaan optimaalisimpaan paikkaan, jolloin ilmalämpöpumpusta saa parhaimman hyödyn irti.

 

Mietityttääkö ilmalämpöpumpun ylläpito ja huolto?
Lue tietopakettimme

Pyydä tarjous:

Sulje
Search