Hyppää sisältöön

Vapaus valita – toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Jos haluat sähkösopimuksen, mihin ei tarvitse sitoutua määräajaksi ja missä hinta elää tilanteen mukaan, tutustu toistaiseksi voimassa oleviin sähkösopimuksiimme.

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ei sido sinua sopimukseen tietyksi aikaväliksi, vaan halutessasi pääset siitä irti 14 päivän irtisanomisajalla. Tällaisia sopimuksia ovat pörssisähkösopimuksemme Fiksusähkö sekä neljä kertaa vuodessa päivittyvä Varttisähkö.

Valitse toistaiseksi voimassaoleva sopimus, kun…

  • et halua sitoutua sopimukseen kiinteäksi määräajaksi
  • haluat sähkösopimuksen, jonka loppusummaan voit vaikuttaa omalla toiminnallasi
  • haluat sähkösopimuksen, jonka irtisanominen on helppoa

Muista myös, että…

  • toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisaika on 14 vuorokautta

Lue sopimusehtomme, ennen kuin teet päätöksen.

Fiksusähkö

Fiksusähkön hinta määräytyy tunneittain pohjoismaisen sähköpörssin. Voit vaikuttaa sähkölaskusi loppusummaan ajoittamalla sähkönkäyttöäsi. Sopimuksessa on 14 vuorokauden irtisanomisaika.

 

Varttisähkö

Varttisähkön energiahinta noudattelee mm. sähkön markkinahintaa sähkön johdannaispörssissä. Hintaan sisältyy myös muita kaupankäyntikuluja. Sopimuksessa on 14 vuorokauden irtisanomisaika.

Sopimuksen hintajaksot vaihtuvat neljä kertaa vuodessa:

  • 1. tammikuuta
  • 1. huhtikuuta
  • 1. heinäkuuta
  • 1. lokakuuta

Kunkin hintajakson hinta on tiedossa kuukautta ennen hintajakson voimaantuloa: vuoden ensimmäisen hintajakson hinta marraskuun viimeisenä päivänä; vuoden toisen hintajakson hinta helmikuun viimeisenä päivänä; vuoden kolmannen hintajakson hinta toukokuun viimeisenä päivänä, ja vuoden neljännen hintajakson hinta elokuun viimeisenä päivänä. Hinta muuttuu automaattisesti uuden jakson alkaessa.

Lisää tietoa toistaiseksi voimassaolevien sähkösopimusten hinnoista

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa olevalla sähkösopimuksella tarkoitetaan sähkösopimusta, joka ei ole määräaikainen eikä sillä ole tiettyä päättymispäivää. Sen sijaan sopimus jatkuu, kunnes jompikumpi osapuolista, joko asiakas tai sähköntoimittaja, päättää sen irtisanoa. Tällaisen sopimuksen etu on, että se antaa sinulle joustavuutta vaihtaa sähköntoimittajaa tai harkita sähkösopimustasi uudelleen, jos esim. hinta muuttuu.

Toistaiseksi voimassa olevan sähkösopimuksen voi irtisanoa 14 päivän varoitusajalla.

Valitse vastuullinen sähköyhtiö

Meidän toiminta-ajatuksemme on tuoda hyvinvointia omalle alueellemme ja pitää hinnat kilpailukykyisinä sen sijaan, että maksaisimme osinkoja tai keräisimme suuria voittoja.

LUE LISÄÄ

arc

Miksi valita Keravan Energia?

Kokonaisvaltaisesti energiaa

Tarjoamme sinulle sähköverkon ja kaukolämmön ratkaisuja sekä sähkösopimuksia, aurinkopaneeleja, ilmalämpöpumppuja ja latausasemia.

Asiakkaidemme omistama

Omistajamme ovat Keravan kaupunki ja Sipoon kunta. Tavoitteemme on parantaa alueemme hyvinvointia kilpailukykyisten hintojen kautta.

Yli 110 vuoden kokemuksella

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkä kokemus tuo asiantuntemusta, joka on sinun käytettävissäsi.

Monipuolinen valikoima

Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme sinulle aina ajanmukaisimmat tuotteet ja palvelut.

Sulje
Search