Hyppää sisältöön

Harju Elekter sähköauton latausasemat

Myymme ja asennamme Harju Elekter sähköauton latausasemia kaikenlaisiin taloyhtiöihin ja yrityskohteisiin.

Harju Elekter -latausasemat ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita.

TUTUSTU MUIHIN LATAUSASEMA-MALLEIHIN

ElektrA lämmitystolpat

M2713-44-002

Lataa tuote-esite

Tämä etähallittava lämmitysrasia sisältää suojalaitteet, eTolppa-kellon, energiamittarit ja avaimellisen lukon. Tuote soveltuu hitaaseen lataukseen. Paikalliskäytössä lähtöajan mukaan ajastettu lämmitys. Laite on asennettavissa seinään tai pylvääseen.


A2713-44

Lataa tuote-esite

Tämä high load suko -pistorasialla varustettu lämmitysasema soveltuu sekä auton lämmitykseen että hitaaseen lataukseen. Malli soveltuu parhaiten julkisiin pysäköintihalleihin tai yhteiskäyttöisiin pysäköintipaikkoihin.


ElektrA latausasemat

A5333-AA-002

Lataa tuote-esite

Kaksipuoleinen latausasema, missä on molemmilla puolilla 11 kW Type 2 latauspistoke ja supersukollinen lämmityspistoke. Soveltuu parhaiten esimerkiksi julkisten pysäköintihallien tai yhteiskäyttöisten parkkipaikkojen latauslaitteeksi.


A1336-22-002

Lataa tuote-esite

Kaksipuoleinen latausasema sähköauton lataukseen. Mallissa on molemmilla puolilla 22 kW Type 2 latauspistoke. Soveltuu parhaiten esimerkiksi julkisten pysäköintihallien tai yhteiskäyttöisten parkkipaikkojen latauslaitteeksi.


ElektrA Industrial -mallit

T5313-AA

Lataa tuote-esite

ElektrA Industrial -tuotesarjan sähköauton latausasema kahdella 3,6 kW Type 2 Latauspistorasialla ja kahdella Supersukolla. Latausasema on kehitetty julkisten kohteiden vaatimuksiin. Laitteessa on langaton eTolppa -tekniikka ja se on yhteensopiva kuormanhallintajärjestelmään.


T5333-AA

Lataa tuote-esite

ElektrA Industrial -tuotesarjan sähköauton latausasema kahdella 11 kW Type 2 Latauspistorasialla ja kahdella Supersukolla. Latausasema on kehitetty julkisten kohteiden vaatimuksiin. Laitteessa on langaton eTolppa -tekniikka ja se on yhteensopiva kuormanhallintajärjestelmään.


T5333-AA

Lataa tuote-esite

ElektrA Industrial -tuotesarjan sähköauton latausasema kahdella 22 kW Type 2 Latauspistorasialla ja kahdella Supersukolla. Latausasema on kehitetty julkisten kohteiden vaatimuksiin. Laitteessa on langaton eTolppa -tekniikka ja se on yhteensopiva kuormanhallintajärjestelmään.


Toteutamme latausratkaisut suunnittelusta ylläpitoon avaimet käteen -mallilla.

Toimittamamme latausratkaisut täyttävät vaadittavat sähköturvallisuusvaatimukset. Asiantuntijamme ovat tukenanne koko projektin läpi ja huolehtivat ammattitaidolla parhaan ratkaisun juuri teille.

Jätä tarjouspyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin selvitetään yhdessä millainen latausratkaisu sopii parhaiten taloyhtiösi tai yrityksesi tarpeisiin!
Kartoituskäynnistä toimitetaan kirjallinen raportti, josta on hyötyä, vaikka hanke päätettäisiin toteuttaa myöhemmin.
Lue lisää kartoituksesta.

Sulje
Search