Hyppää sisältöön

UTU sähköauton latausasemat

Myymme ja asennamme UTU sähköauton latausasemia kaikenlaisiin taloyhtiöihin ja yrityskohteisiin.

UTU-latausasemat ovat kotimaisia Avainlippu-tuotteita ja ne valmistetaan Ulvilassa.

Lataa UTU tuote-esite

TUTUSTU MUIHIN LATAUSASEMA-MALLEIHIN

UTUReX -mallit

Lue lisää

UTUReX älykäs latausasema paitsi lataa sähköautot, se myös lämmittää polttomoottoriautot. UTUReX on suunniteltu etäohjattavaksi ja sen älykkäillä ominaisuuksilla onnistuu etäohjaus, kuormanhallinta, käyttösähkön laskutus, sähkön kulutuksen seuranta sekä pysäköinnin hallinta.


UTUMaX M16-1T-N1

Lue lisää

UTUMaX 3v16A T2 PR 11kW VVJS+DC 6mA IP44 IK10 MID-kWh OTM16-1T-N1

Tämä UTUMaX  latausasema on teholtaan 11kW (3x16A) ja siinä on yksi Type 2 -pistorasia, vikavirtajohdonsuojakatkaisija ja energiamittari. Laite soveltuu yhdelle käyttäjälle. Laite on tarkoitettu lataustavan 3 mukaiseen lataukseen.

 


UTUMaX M16-1TH-N1

Lue lisää

UTUMaX 3v16A T2 PR 11kW ja suko VVJS+DC 6mA IP44 IK10 MID-kWh OT

Tämä yhdelle käyttäjälle tarkoitettu UTUMaX -latausasema on teholtaan 11kW (3x16A). Laite on varustettu Type 2 pistorasia ja High Load sukopistorasialla, vikavirtajohdonsuojakatkaisijalla ja MID-energiamittarilla. Laite soveltuu myös auton lämmitykseen. Laite on tarkoitettu lataustavan 3 mukaiseen lataukseen, mutta se sopii myös lataustavan 1 ja 2 hitaaseen lataukseen.


UTUMaX M16-2T-N1

Lue lisää

UTUMaX 3v32A> 2xT2 PR 11kW VVJS+DC 6mA IP44 IK10 MID-kWh OTM16-2T-N1

Tämä UTUMaX latausasema on teholtaan 11kW (2x 3x16A) 2 ja se on varustettu kahdella Type 2 pistorasialla, vikavirtajohdonsuojakatkaisijalla ja MID-energiamittarilla. Laite on tarkoitettu auton lataukseen lataustavan 3 mukaisesti ja se soveltuu kahdelle käyttäjälle.

 


UTUMaX M16-2TH-N1

Lue lisää

UTUMaX 3v32A> 2xT2 PR 11 kW ja 2xsuko VVJS+DC 6mA IP44 IK10 MID-kWh OTM16-2TH-N1

Tämä kahden käyttäjän UTUMaX  latausasema on teholtaan 11kW (2x 3x16A) ja se on varustettu kahdella Type 2 pistorasialla ja kahdella High Load sukopistorasialla, vikavirtajohdonsuojakatkaisijalla ja MID-energiamittarilla. Laite on tarkoitettu auton lataukseen lataustavan 3 mukaisesti. Asema soveltuu myös auton lämmitykseen sekä hitaaseen lataukseen lataustavan 1 ja 2 mukaisesti.


Toteutamme latausratkaisut suunnittelusta ylläpitoon avaimet käteen -mallilla.

Toimittamamme latausratkaisut täyttävät vaadittavat sähköturvallisuusvaatimukset. Asiantuntijamme ovat tukenanne koko projektin läpi ja huolehtivat ammattitaidolla parhaan ratkaisun juuri teille.

Jätä tarjouspyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin selvitetään yhdessä millainen latausratkaisu sopii parhaiten taloyhtiösi tai yrityksesi tarpeisiin!
Kartoituskäynnistä toimitetaan kirjallinen raportti, josta on hyötyä, vaikka hanke päätettäisiin toteuttaa myöhemmin.
Lue lisää kartoituksesta.

Sulje
Search