Hyppää sisältöön

Ilmalämpöpumput viilennykseen

Ilmalämpöpumppu on erinomainen lisä tukemaan kiinteistön lämmitysratkaisua. Usein kuitenkin lämmityksen sijaan tilan viilennys on se mihin kaivataan lisätehoa. Siihen ratkaisu on viilentävä ilmalämpöpumppu. Etsit sitten apua kodin, toimiston tai vaikka autotallin viilennykseen, me voimme auttaa!

Lämpeneekö kotisi tai kesämökkisi kesällä liikaa? Eikö toimistosta tai autotallista saa ikkunoita auki ja kuumalla ilmalla työskentely on tukalaa? Ratkaisu näihin ongelmiin on viilentävä ilmalämpöpumppu.

Lue lisää ilmalämpöpumpun asennuksesta

Laajasta valikoimastamme löytyy myös iso joukko ilmalämpöpumppuja viilennykseen. Ne sopivat täydellisesti kohteisiin joissa lisää lämmitystä ei tarvita, mutta jäähdytystä sitäkin enemmän. Viilentävät ilmalämpöpumput tuovat helpotusta kuumaan ja samalla suodattavat huoneilmaa. Suurin osa nykyaikaisista lämpöpumpuista on kauko-ohjattavia ja niissä on useita eri toimintoja, kuten ilmanpuhdistus ja ilmankuivaus. Kaikki myymämme laitteet on suunniteltu kestämään Suomen olosuhteita niin kesällä kuin talvellakin.

Viilentävä ilmalämpöpumppu voidaan asentaa hyvinkin monenlaisiin tiloihin ja kiinteistöihin. Vuodesta 2021 alkaen jäähdyttävä ilmalämpöpumppu on ollut mahdollista asentaa myös kerrostaloasuntoihin, kunhan asunnossa on ulkoyksikölle sopiva paikka. Meiltä tilattujen ilmalämpöpumppujen hintaan sisältyy aina asennustyö sekä käyttöönoton opastus. Puramme myös tarvittaessa vanhan ilmalämpöpumpun pois.

Lue lisää viilentävän ilmalämpöpumpun ylläpidosta

Kartoitus nyt veloituksetta!

Tarvitsetko tarkempaa tietoa ilmalämpöpumppuhankinnan tueksi? Millainen ilmalämpöpumppu on sopiva juuri sinun käyttötarpeisiisi? Teemme myös kartoituksia ilmalämpöpumpun asennuksille.

Tilaa kartoitus

Valikoimamme viileimmät

Daikin viilentävät ilmalämpöpumput

Lataa Daikin Cool tuote-esite

Daikinin valikoimista löydät viilentävät ilmalämpöpumput kaikenlaisiin kohteisiin. Esimerkiksi Daikin Sensira Cool (kuvassa) on hiljainen ilmalämpöpumppu, jonka kausittainen tehokkuus jäädytyksessä on A++ luokkaa. Saatavilla myös valinnainen Onecta-sovellus laitteen ohjaamiseen.


Toshiba Seiya viilennyslaite

Toshiba Seiya on ilmastoinnin edelläkävijän ratkaisu kodin viilentämiseen lämpiminä kesäpäivinä.

Lataa Toshiba Seiya tuote-esiteLATAA TOSHIBA SEIYA KÄYTTÖOHJE

SEIYA on kustannustehokas hiljainen ratkaisu, joka käyttää uutta Toshiba invertteri- ja kompressoriteknologiaa sekä R32-kylmäainetta tarjotakseen A++ -jäähdytystehoa ja ympärivuotista mukavuutta.


Mitsubishi Electric HR jäähdytyslaite

LATAA MITSUBISHI ELECTRIC HR TUOTE-ESITE

HR COOL on jäähdytykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Se on perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi ja soveltuu erityisesti kerrostaloasuntojen viilentämiseen. Tyylikkäästi muotoiltu sisäyksikkö sulautuu hyvin sisustukseen. Laitteen ohjaus tapahtuu helppokäyttöisellä kaukosäätimellä. HR COOL jäähdytin on kompaktin kokonsa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta helposti sijoitettavissa kaikkiin tiloihin, myös mataliin kohteisiin, kuten esimerkiksi ikkunoiden ja ovien yläpuolelle.


 

Panasonic TZ25WKE viilennyslaite

Panasonic TZ25WKE viilennyslaite

Lataa Panasonic TZ tuote-esite

Lataa Panasonic TZ käyttöohje

Panasonic TZ25WKE viilennyslaite on pieni ja tyylikäs viilennyslaite – laite on vain 779mm leveä. Laitteen sisäyksikössä on tehokas Aerowings -ilmavirtaohjaus, jolla pystyt tarkemmin ohjaamaan ilmavirran suuntaa. Kun Aerowings-kaksoissiivet suuntaavat ilmaa kattoa kohti, ne muodostavat suihkumaisen viilennyksen tasaisesti koko huoneeseen.


Oletko harkinnut viilentävän ilmalämpöpumpun hankintaa kerrostaloasuntoon?

Tutustu artikkeliimme pumpun hankkimisesta kerrostaloasuntoon tai lue mitä asennuksessa kerrostaloon tulee huomioida.

arc
Sulje
Search