Hyppää sisältöön

Sähkösopimus Espoo

Hei Espoo - etsitkö edullista sähkösopimusta? Tarjoamme sinulle kilpailukykyisiä hintoja ja laajan valikoiman sähkösopimuksia.

Tee sähkösopimus Espooseen

Onko etsinnässä edullinen sähkösopimus Espooseen? Espoo, jossa teknologiaa on joka nurkan takana – se on usean yrityksen kotikaupunki sekä tunnettu teekkareistaan. Asuitpa sitten Otaniemessä opiskelijakämpässä tai omakotitalossa Haukilahdessa, Keravan Energialta saat sähkösopimuksen helposti kaikkialle Espooseen!

Miksi valita juuri meidät?

  • Kilpailukykyinen hinta: tarjoamme valmiiksi kilpailutettuja hintoja, jotka sopivat kaikenlaisille budjeteille.
  • Luotettavuus: olemme täällä auttamassa sinua, jos tarvitset apua. Tarjoamme asiakkaillemme arkea helpottavia palveluita, kuten sovelluksen ja asiakasportaalin.
  • Helppous: sopimuksen tekeminen on vaivatonta ja nopeaa. Voit tehdä sen helposti verkossa milloin tahansa.
  • Kestävät valinnat: voit valita myös ympäristöystävällisen vaihtoehdon ja osallistua ympäristön hyvinvoinnin edistämiseen.

Valitsemalla meidät sähköntoimittajaksesi saat paljon enemmän kuin pelkkää sähköä – saat kumppanin, joka seisoo rinnallasi ja huolehtii energiantarpeistasi.

Tutustu tarjontaamme

Sähkön hinta Espoossa

Sähkön hinta muodostuu kolmesta eri osasta: energian hinnasta (snt/kWh), sähkönsiirrosta sekä veroista. Sähkösopimuksen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös tuotantotapaan (meiltä voit valita sopimuksellesi esim. Tuuli– tai Biolisän).

Yleisesti ottaen sähkön hintaan vaikuttavat muun muassa markkinatilanne, energiantuotannon kustannukset ja verot. Sähkölämmitteisessä rivi- tai omakotitalossa sähkönkulutus on kerrostaloasuntoa suurempaa etenkin talvella. Sinulle edullisin sähkösopimus Espooseen riippuu myös asumismuodostasi, ja kannattaa ottaa huomioon myös sopimuksesi ehdot, kuten kiinteät hinnat tai määräaikaisuus.

Sähkönsiirron kuluja ei voi kilpailuttaa, sillä se määräytyy sen mukaan, missä asut. Espoon alueella sähkönsiirrosta vastaa Caruna Oy.

Sähköä Espooseen eri elämäntilanteissa

Oletko muuttamassa Espooseen?

Muutto vaatii paljon aikaa ja suunnittelua. Aloita sähkösopimusten vertailu hyvissä ajoin, ja muista ottaa huomioon sopimuksen tyyppi, sopimuskauden pituus sekä muut mahdolliset toiveesi. Sähkösopimuksen voi tehdä jopa 3 kuukautta ennen muuttopäivää – näin voit olla varma, ettei muuttoa tarvitse tehdä taskulampun valossa.

Sähkösopimus ja muutto

Opiskelijan sähkösopimus Espooseen

Onko edessä muutto Espooseen opiskelupaikan perässä? Opiskelijana kannattaa vertailla eri sopimuksia ja valita edullisin sähkösopimus, joka sopii opiskelijabudjettiisi. Keravan Energian kanssa voit hoitaa sähköasiasi hyvissä ajoin kuntoon verkkosivuillamme.

Suosittelemme opiskelijan kotiin määräaikaista sähkösopimusta, jonka hinta pysyy samana koko sopimuskauden. Näin pääset ottamaan ilon irti opiskelijaelämästä, kun sähkösopimuksesta ei tarvitse murehtia!

Tutustu sähkösopimuksiin

Yrityksen sähkösopimus Espooseen

Teemme sähkösopimuksia myös eri kokoisille yrityksille! Tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja ja joustavia ratkaisuja, jotka sopivat juuri teidän tarpeisiinne. Asiantunteva tiimimme auttaa teitä mielellään löytämään yrityksellenne sopivan sähkösopimuksen.

Tutustu yritysten sähkösopimuksiin

arc

Tee sähkön kilpailutus Espooseen

Sähkön kilpailutus Espooseen voi olla hyvä tapa löytää edullinen ja sopiva sähkösopimus omiin tarpeisiisi. Aloita kilpailutus arvioimalla oma sähkönkulutuksesi, sillä se auttaa sinua valitsemaan sopimuksen. Muista tehdä kilpailutus säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla markkinatilanteesta ja voit hyödyntää mahdollisia tarjouksia tai etuja. Käy katsomassa, olisiko valikoimassamme sopivin ja edullisin sähkösopimus Espooseen juuri sinulle!

Testaa, mikä sähkösopimus sinulle sopii

Tee sähkön kilpailutus espooseen

Myymme sähköä kaikkialle Suomeen

Suomessa sähkönmyynnin voi ottaa miltä tahansa yhtiöltä. Oletko muuttamassa pois Espoosta? Ei hätää, meiltä saat sähkösopimuksen myös uudelle paikkakunnalle. Tutustu sopimuksiimme ja tee sähkösopimus helposti vaikkapa Lahteen, Tampereelle, Vantaalle, Tuusulaan tai Järvenpäähän.

Sähkösopimus Espoo – FAQ

Miksi valita Keravan Energia?

Kokonaisvaltaisesti energiaa

Tarjoamme sinulle sähköverkon ja kaukolämmön ratkaisuja sekä sähkösopimuksia, aurinkopaneeleja, ilmalämpöpumppuja ja latausasemia.

Asiakkaidemme omistama

Omistajamme ovat Keravan kaupunki ja Sipoon kunta. Tavoitteemme on parantaa alueemme hyvinvointia kilpailukykyisten hintojen kautta.

Yli 110 vuoden kokemuksella

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkä kokemus tuo asiantuntemusta, joka on sinun käytettävissäsi.

Monipuolinen valikoima

Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme sinulle aina ajanmukaisimmat tuotteet ja palvelut.

Sulje
Search