Hyppää sisältöön

Sähkösopimus Espoo

Etsitkö uutta sähkösopimusta Espooseen? Meiltä löydät sähkösopimuksen helposti ja nopeasti, asuitpa missä päin Espoota tahansa!

Tee sähkösopimus Espooseen

Onko etsinnässä edullinen sähkösopimus Espooseen? Espoo, jossa teknologiaa on joka nurkan takana – se on usean yrityksen kotikaupunki sekä tunnettu teekkareistaan. Asuitpa sitten Otaniemessä opiskelijakämpässä tai omakotitalossa Haukilahdessa, Keravan Energialta saat sähkösopimuksen helposti kaikkialle Espooseen! Mikä on juuri sinulle sopivin sähkösopimus Espooseen? Se riippuu siitä, millainen asunto sinulla on, ja miten paljon kulutat siellä sähköä.

Sähkön hinta Espoossa

Sähkön hinta muodostuu kolmesta eri osasta: energian hinnasta (snt/kWh), sähkönsiirrosta sekä veroista. Sähkösopimuksen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös tuotantotapaan (meiltä voit valita sopimuksellesi esim. Tuuli– tai Biolisän).

Sähkölämmitteisessä rivi- tai omakotitalossa sähkönkulutus on kerrostaloasuntoa suurempaa etenkin talvella. Sinulle edullisin sähkösopimus Espooseen riippuu asumismuotosi lisäksi siitä, miten asuntoa lämmitetään.

Sähkönsiirrosta koteihin vastaa aina paikallinen verkkoyhtiö, eikä sähkönsiirtoyhtiötä voi valita. Se määräytyy siis sen mukaan, missä kotisi sijaitsee. Espoon alueella sähkönsiirrosta vastaa Caruna Oy.

Sähköä Espooseen eri elämäntilanteissa

Oletko muuttamassa Espooseen?

Muutto on aina iso elämänmuutos, ja vaatii paljon järjestelyjä. Muuttohässäkän keskellä sähkösopimuksen tekeminen uuteen asuntoon voi jäädä viime tippaan, mutta tiesitkö, että voit tehdä sähkösopimuksen uuteen kotiisi jopa kolme kuukautta ennen muuttoa?

Sähkösopimus ja muutto

Opiskelijan sähkösopimus Espooseen

Oletko menossa Espooseen opiskelemaan? Onko edessä kenties muutto ensimmäiseen omaan kotiin Espoossa? Hoida sähköasiasi hyvissä ajoin kuntoon Keravan Energian kanssa verkkosivuillamme tai puhelimitse. Suosittelemme opiskelijan kotiin määräaikaista sopimusta, jonka hinta pysyy samana koko sopimuskauden. Näin voit nauttia huolettomasti opiskelijaelämästä Espoossa!

Tutustu sähkösopimuksiin

Yrityksen sähkösopimus Espooseen

Tarvitsetteko uuden sähkösopimuksen? Keravan Energialta löydätte kattavan valikoiman sähkösopimuksia myös yrityksille. Asiantuntijamme auttavat mielellään sähkösopimuksen tekemisessä.

Tutustu yritysten sähkösopimuksiin

arc

Tee sähkön kilpailutus Espooseen

Milloin olet viimeksi kilpailuttanut sähkösopimuksesi? Sähkön kilpailutus kannattaa, sillä se voi tuoda säästöä sähkölaskuusi. Keravan Energia tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat, joten kurkkaa, olisiko valikoimassamme sopivin ja edullisin sähkösopimus Espooseen juuri sinulle!

Testaa, mikä sähkösopimus sinulle sopii

Tee sähkön kilpailutus espooseen

Myymme sähköä kaikkialle Suomeen

Suomessa sähkönmyynnin voi ottaa miltä tahansa yhtiöltä. Oletko muuttamassa pois Espoosta? Ei hätää, meiltä saat sähkösopimuksen myös uudelle paikkakunnalle. Tutustu sopimuksiimme ja tee sähkösopimus helposti vaikkapa Lahteen, Tampereelle, Vantaalle, Tuusulaan tai Järvenpäähän.

Sähkösopimus Espoo – FAQ

Miksi valita Keravan Energia?

Kokonaisvaltaisesti energiaa

Tarjoamme sinulle sähköverkon ja kaukolämmön ratkaisuja sekä sähkösopimuksia, aurinkopaneeleja, ilmalämpöpumppuja ja latausasemia.

Asiakkaidemme omistama

Omistajamme ovat Keravan kaupunki ja Sipoon kunta. Tavoitteemme on parantaa alueemme hyvinvointia kilpailukykyisten hintojen kautta.

Yli 110 vuoden kokemuksella

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkä kokemus tuo asiantuntemusta, joka on sinun käytettävissäsi.

Monipuolinen valikoima

Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme sinulle aina ajanmukaisimmat tuotteet ja palvelut.

Sulje
Search