Hyppää sisältöön

Sähkösopimus Tampere

Etsitkö uutta sähkösopimusta Tampereelle? Meiltä löydät sähkösopimuksen helposti ja nopeasti, asuitpa missä päin Tamperetta tahansa!

Tee sähkösopimus Tampereelle

Onko etsinnässä edullinen sähkösopimus Tampereelle? Mustastamakkarasta ja jääkiekosta tunnettu Tampere on täynnä energiaa – miksi et täydentäisi sitä vielä juuri sinulle sopivalla sähkösopimuksella? Keravan Energialta saat sähkösopimuksen helposti kaikkialle Tampereelle, asuitpa sitten Näsijärven rannalla tai Ratinan sykkeessä. Mikä on juuri sinulle sopivin sähkösopimus Tampereelle? Se riippuu siitä, millainen asunto sinulla on, ja miten paljon kulutat siellä sähköä.

Sähkön hinta Tampereella

Sähkön hinta muodostuu kolmesta eri osasta: energian hinnasta (snt/kWh), sähkönsiirrosta sekä veroista. Sähkösopimuksen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös tuotantotapaan (meiltä voit valita sopimuksellesi esim. Tuuli– tai Biolisän).

Sähkölämmitteisessä rivi- tai omakotitalossa sähkönkulutus on kerrostaloasuntoa suurempaa etenkin talvella. Sinulle edullisin sähkösopimus Tampereelle riippuu asumismuotosi lisäksi siitä, miten asuntoa lämmitetään.

Sähkönsiirrosta koteihin vastaa aina paikallinen verkkoyhtiö, eikä sähkönsiirtoyhtiötä voi valita. Se määräytyy siis sen mukaan, missä kotisi sijaitsee. Tampereella sähkönsiirtoyhtiö on Tampereen Energia Sähköverkko Oy.

Sähköä Tampereelle eri elämäntilanteissa

Oletko muuttamassa Tampereelle?

Muutto on aina iso elämänmuutos, ja vaatii paljon järjestelyjä. Muuttohässäkän keskellä sähkösopimuksen tekeminen uuteen asuntoon voi jäädä viime tippaan, mutta tiesitkö, että voit tehdä sähkösopimuksen uuteen kotiisi jopa kolme kuukautta ennen muuttoa?

Sähkösopimus ja muutto

Opiskelijan sähkösopimus Tampereelle

Oletko menossa Tampereelle opiskelemaan? Onko edessä kenties muutto ensimmäiseen omaan kotiin Tampereella? Hoida sähköasiasi hyvissä ajoin kuntoon Keravan Energian kanssa verkkosivuillamme tai puhelimitse. Suosittelemme opiskelijan kotiin määräaikaista sopimusta, jonka hinta pysyy samana koko sopimuskauden. Näin voit nauttia huolettomasti opiskelijaelämästä Tampereella!

Tutustu sähkösopimuksiin

Yrityksen sähkösopimus Tampereelle

Tarvitsetteko uuden sähkösopimuksen? Keravan Energialta löydätte kattavan valikoiman sähkösopimuksia myös yrityksille. Asiantuntijamme auttavat mielellään sähkösopimuksen tekemisessä.

Tutustu yritysten sähkösopimuksiin

arc

Tee sähkön kilpailutus Tampereelle

Milloin olet viimeksi kilpailuttanut sähkösopimuksesi? Sähkön kilpailutus kannattaa, sillä se voi tuoda säästöä sähkölaskuusi. Keravan Energia tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat, joten kurkkaa, olisiko valikoimassamme sopivin ja edullisin sähkösopimus Tampereelle juuri sinulle!

Testaa, mikä sähkösopimus sinulle sopii

TEE SÄHKÖN KILPAILUTUS tampereelle

Myymme sähköä kaikkialle Suomeen

Suomessa sähkönmyynnin voi ottaa miltä tahansa yhtiöltä. Oletko muuttamassa pois Tampereelta? Ei hätää, meiltä saat sähkösopimuksen myös uudelle paikkakunnalle. Tutustu sopimuksiimme ja tee sähkösopimus helposti vaikkapa Lahteen, Espooseen, Vantaalle, Tuusulaan tai Järvenpäähän.

Sähkösopimus Tampere – FAQ

Miksi valita Keravan Energia?

Kokonaisvaltaisesti energiaa

Tarjoamme sinulle sähköverkon ja kaukolämmön ratkaisuja sekä sähkösopimuksia, aurinkopaneeleja, ilmalämpöpumppuja ja latausasemia.

Asiakkaidemme omistama

Omistajamme ovat Keravan kaupunki ja Sipoon kunta. Tavoitteemme on parantaa alueemme hyvinvointia kilpailukykyisten hintojen kautta.

Yli 110 vuoden kokemuksella

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkä kokemus tuo asiantuntemusta, joka on sinun käytettävissäsi.

Monipuolinen valikoima

Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme sinulle aina ajanmukaisimmat tuotteet ja palvelut.

Sulje
Search