Hyppää sisältöön

Sähkösopimus Vantaa

Etsitkö uutta sähkösopimusta Vantaalle? Meiltä löydät sähkösopimuksen helposti ja nopeasti, asuitpa missä päin Vantaata tahansa!

Tee sähkösopimus Vantaalle

Onko etsinnässä edullinen sähkösopimus Vantaalle? Vantaalla voit lähteä lentoon – energian hinnan ei kuitenkaan tarvitse sitä tehdä. Tutustu Keravan Energian sähkösopimusvalikoimaan, ja selvitä, mikä on juuri sinulle sopivin sähkösopimus Vantaalle! Edullisin ja sopivin sähkösopimus riippuu siitä, millainen asunto sinulla on, ja miten paljon kulutat siellä sähköä.

Sähkön hinta Vantaalla

Sähkön hinta muodostuu kolmesta eri osasta: energian hinnasta (snt/kWh), sähkönsiirrosta sekä veroista. Sähkösopimuksen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös tuotantotapaan (meiltä voit valita sopimuksellesi esim. Tuuli– tai Biolisän).

Sähkölämmitteisessä rivi- tai omakotitalossa sähkönkulutus on kerrostaloasuntoa suurempaa etenkin talvella. Sinulle edullisin sähkösopimus Vantaalle riippuu asumismuotosi lisäksi siitä, miten asuntoa lämmitetään.

Sähkönsiirrosta koteihin vastaa aina paikallinen verkkoyhtiö, eikä sähkönsiirtoyhtiötä voi valita. Se määräytyy siis sen mukaan, missä kotisi sijaitsee. Vantaalla sähkönsiirrosta vastaa Vantaan Energia Sähköverkot.

Sähköä Vantaalle eri elämäntilanteissa

Oletko muuttamassa Vantaalle?

Muutto on aina iso elämänmuutos, ja vaatii paljon järjestelyjä. Muuttohässäkän keskellä sähkösopimuksen tekeminen uuteen asuntoon voi jäädä viime tippaan, mutta tiesitkö, että voit tehdä sähkösopimuksen uuteen kotiisi jopa kolme kuukautta ennen muuttoa?

Sähkösopimus ja muutto

Opiskelijan sähkösopimus Vantaalle

Oletko menossa Vantaalle opiskelemaan? Onko edessä kenties muutto ensimmäiseen omaan kotiin Vantaalle? Hoida sähköasiasi hyvissä ajoin kuntoon Keravan Energian kanssa verkkosivuillamme tai puhelimitse. Suosittelemme opiskelijan kotiin määräaikaista sopimusta, jonka hinta pysyy samana koko sopimuskauden. Näin voit nauttia huolettomasti opiskelijaelämästä Vantaalla!

Tutustu sähkösopimuksiin

Yrityksen sähkösopimus Vantaalle

Tarvitsetteko uuden sähkösopimuksen? Keravan Energialta löydätte kattavan valikoiman sähkösopimuksia myös yrityksille. Asiantuntijamme auttavat mielellään sähkösopimuksen tekemisessä.

Tutustu yritysten sähkösopimuksiin

arc

Tee sähkön kilpailutus Vantaalla

Milloin olet viimeksi kilpailuttanut sähkösopimuksesi? Sähkön kilpailutus kannattaa, sillä se voi tuoda säästöä sähkölaskuusi. Keravan Energia tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat, joten kurkkaa, olisiko valikoimassamme sopivin ja edullisin sähkösopimus Vantaalle juuri sinulle!

Testaa, mikä sähkösopimus sinulle sopii

Tee sähkön kilpailutus vantaalle

Myymme sähköä kaikkialle Suomeen

Suomessa sähkönmyynnin voi ottaa miltä tahansa yhtiöltä. Oletko muuttamassa pois Vantaalta? Ei hätää, meiltä saat sähkösopimuksen myös uudelle paikkakunnalle. Tutustu sopimuksiimme ja tee sähkösopimus helposti vaikkapa Lahteen, Tampereelle, Espooseen, Tuusulaan tai Järvenpäähän.

Sähkösopimus Vantaa – FAQ

Miksi valita Keravan Energia?

Kokonaisvaltaisesti energiaa

Tarjoamme sinulle sähköverkon ja kaukolämmön ratkaisuja sekä sähkösopimuksia, aurinkopaneeleja, ilmalämpöpumppuja ja latausasemia.

Asiakkaidemme omistama

Omistajamme ovat Keravan kaupunki ja Sipoon kunta. Tavoitteemme on parantaa alueemme hyvinvointia kilpailukykyisten hintojen kautta.

Yli 110 vuoden kokemuksella

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkä kokemus tuo asiantuntemusta, joka on sinun käytettävissäsi.

Monipuolinen valikoima

Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme sinulle aina ajanmukaisimmat tuotteet ja palvelut.

Sulje
Search