Hyppää sisältöön

Sähkösopimus Lahti

Kiinnostaako edullinen sähkösopimus, Lahti? Tutustu kilpailukykyiseen valikoimaamme ja solmi sopimus jo tänään!

Tee sähkösopimus Lahteen

Lahti on vilkas kulttuuri- ja urheilukaupunki, jossa järjestetään lukuisia tapahtumia ja festivaaleja ympäri vuoden. Se tarjoaa asukkailleen ja vierailijoilleen monipuolisia mahdollisuuksia niin vapaa-ajan viettoon kuin työntekoonkin.

Me Keravan Energialla tarjoamme kilpailukykyisiä sähkösopimuksia kaikkialle Lahteen! Löydät monipuolisesta sopimusvalikoimastamme vakaita vaihtoehtoja pidemmälle ajalle tai joustavampia sopimuksia – valitse tarpeisiisi sopivin!

Sähkön hinta Lahdessa

Sähkön hinta muodostuu kolmesta eri osasta: energian hinnasta (snt/kWh), sähkönsiirrosta sekä veroista. Sähkösopimuksen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös tuotantotapaan (meiltä voit valita sopimuksellesi esim. Tuuli– tai Biolisän).

Sähkön hinta Lahdessa vaihtelee eri sähköyhtiöiden ja sopimusten välillä, ja se voi myös muuttua energiamarkkinoiden mukana. Hintaan vaikuttaa tietysti myös valitsemasi sopimustyyppi sekä oma sähkön kulutuksesi.

Muista ottaa huomioon, että energianhinnan lisäksi maksat myös sähkön siirrosta. Sähkön siirtoyhtiötä ei voi kilpailuttaa, sillä siitä vastaa aina paikallinen verkkoyhtiö. Lahdessa sähkönsiirtoyhtiö on Lahti Energia Sähköverkko Oy.

Sähköä Lahteen eri elämäntilanteissa

Oletko muuttamassa Lahteen?

Muuttohässäkän keskellä sähkösopimusta ei välttämättä ehdi miettiä. Muista kuitenkin aloittaa sähkösopimuksen etsiminen ajoissa varmistaaksesi, että sinulla on muuttopäivänä sähköt. Arvioi oma kulutustarpeesi ja selvitä uuden asuntosi lämmitysjärjestelmä – näillä tiedoilla pystyt helposti kilpailuttamaan sähkösi.

Uuden sähkösopimuksen voi tehdä jopa kolme kuukautta etukäteen – ennakointi kannattaa, mikäli et halua muuttaa pimeään kotiin!

Sähkösopimus ja muutto

Opiskelijan sähkösopimus Lahteen

Oletko menossa opiskelemaan Lahteen? Onko samalla edessä muutto ensimmäiseen omaan kotiin?

Lahti on koti useille korkeakouluille ja oppilaitoksille, jotka tarjoavat laajan valikoiman opinto-ohjelmia eri ajoilla. Kaupungissa järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia, juhlia ja muuta mukavaa opiskelijoille. Suosittelemme opiskelijan kotiin määräaikaista sopimusta, jonka hinta pysyy samana koko sopimuskauden – näin pääset nauttimaan opiskelijaelämästä huolettomasti.

Hoida sähköasiasi hyvissä ajoin kuntoon Keravan Energian kanssa verkkosivuillamme tai puhelimitse.

Tutustu sähkösopimuksiin

Yrityksen sähkösopimus – Lahti

Etsittekö yrityksellenne uutta sähkösopimusta? Keravan Energia on luotettava energiakumppanisi, joka ymmärtää liiketoimintasi tarpeet ja tarjoaa sähkösopimuksia myös Lahden alueen yrityksille.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja tee uusi sähkösopimus jo tänään!

Tutustu yritysten sähkösopimuksiin

arc

Tee sähkön kilpailutus Lahteen

Kilpailuttamalla sähkösopimuksen voit vertailla eri sähköyhtiöiden tarjouksia ja löytää itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

  • Kilpailuttamalla voit valita sopimuksen, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Näin voit myös säästää sähkölaskussasi.
  • Voit valita vaihtoehtoisen energianlähteen, kuten aurinko- tai tuulisähkön, joiden avulla voit ottaa askeleen kohti ympäristöystävällisempää energiantuotantoa.
  • Vaikka kilpailuttaminen voi vaatia aluksi hieman vaivaa, se voi säästää sinulle merkittävästi rahaa pitkällä aikavälillä.

Keravan Energia tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat, joten kurkkaa, olisiko valikoimassamme sopivin ja edullisin sähkösopimus Lahteen juuri sinulle!

Testaa, mikä sähkösopimus sinulle sopii

Tee sähkön kilpailutus Lahteen

Myymme sähköä kaikkialle Suomeen

Suomessa sähkönmyynnin voi ottaa miltä tahansa yhtiöltä. Oletko muuttamassa pois Lahdesta? Ei hätää, meiltä saat sähkösopimuksen myös uudelle paikkakunnalle. Tutustu sopimuksiimme ja tee sähkösopimus helposti vaikkapa Tampereelle, Espooseen, Vantaalle, Tuusulaan tai Järvenpäähän.

Sähkösopimus Lahti – FAQ

Miksi valita Keravan Energia?

Kokonaisvaltaisesti energiaa

Tarjoamme sinulle sähköverkon ja kaukolämmön ratkaisuja sekä sähkösopimuksia, aurinkopaneeleja, ilmalämpöpumppuja ja latausasemia.

Asiakkaidemme omistama

Omistajamme ovat Keravan kaupunki ja Sipoon kunta. Tavoitteemme on parantaa alueemme hyvinvointia kilpailukykyisten hintojen kautta.

Yli 110 vuoden kokemuksella

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkä kokemus tuo asiantuntemusta, joka on sinun käytettävissäsi.

Monipuolinen valikoima

Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme sinulle aina ajanmukaisimmat tuotteet ja palvelut.

Sulje
Search