« Takaisin


ILMALÄMPÖ­PUMPUT


Keravan Energialta saat tehokkaat ilmalämpöpumput niin toimistoon, verstaaseen, halliin, omakotitaloon, kuin kerrostaloonkin – edullisesti ja nopeasti, nyt myös integroidulla kännykkäohjauksella!

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää omakotitalot, rivitalot, kerrostalohuoneistot sekä muut tilat helposti ja energiatehokkaasti. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen.


Ilmalämpöpumppu säästää tutkitusti energiaa

Teknologian tutkimuskeskus VTT julkaisi kesäkuussa 2016 ilmalämpöpumppututkimuksen, jossa ensimmäistä kertaa määritettiin ilmalämpöpumpun todellinen energiansäästöpotentiaali Suomen oloissa. Tutkimuksesta käy ilmi, että ilmalämpöpumpuilla voidaan kattaa jopa yli 90 % kodin lämmöntarpeesta! Suurin säästö lämmityskustannuksissa saavutetaan suoralla sähkölämmityksellä varustetuissa rakennuksissa.


ilmalämpöpumppu kaikkiin tiloihinMonipuoliset ilmalämpöpumppuvalikoimat

Valikoimiimme kuuluvat pääsääntöisesti Mitsubishi-ilmalämpöpumput ja Toshiba-ilmalämpöpumput sekä Panasonic-viilennyslaitteet. Muitakin ilmalämpöpumppumerkkejä toimitamme pyynnöstä, mutta edellä mainitut olemme hyväksi havainneet niin laatu-, toimitusvarmuus- kuin takuukäytäntöjenkin osalta. Kauttamme saat myös ilmalämpöpumppujen lisävarusteet, kuten suojakotelon ja etäohjauksen ilmalämpöpumppuun.


ilmalämpöpumppu


Muista kotitalousvähennys!

Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä ilmalämpöpumppuasennuksen työosuudelle.

Toimialueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Vihti, Karkkila, Sipoo, Porvoo, Pornainen, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Mäntsälä, Nurmijärvi, Lohja, Loppi, Hausjärvi, Hyvinkää ja Riihimäki lähialueineen. Pidemmälle tarvittaessa sopimuksen mukaan.

Ilmalämpöpumpun asennus

Meiltä tilattujen ilmalämpöpumppujen hintaan sisältyy aina myös asennus. Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat, että ilmalämpöpumppu tulee asennettua optimaalisimpaan paikkaan, jolloin ilmalämpöpumpusta saa parhaimman hyödyn irti. Ilmalämpöpumppua ei saa asentaa itse, ellei omaa sähköasennusoikeuksia ja TUKES:n kylmäainelupaa. Tilaamalla ilmalämpöpumpun meiltä, varmistut että laitteesi on asennettu säädösten mukaisesti.


Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta:

Oletko kiinnostunut myös aurinkopaneeleista? Lue lisää.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojen tallentamisen. Lue rekisteriseloste.