« Takaisin

ILMALÄMPÖ­PUMPUT

Markkinoiden parhaimmat ilmalämpöpumppumallit Keravan Energialta - avaimet käteen palvelulla, myös rahoituksella!

Keravan Energialta saat tehokkaat ilmalämpöpumput niin toimistoon, verstaaseen, halliin, omakotitaloon, kuin kerrostaloonkin – edullisesti ja nopeasti, nyt myös integroidulla kännykkäohjauksella!

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää omakotitalot, rivitalot, kerrostalohuoneistot sekä muut tilat helposti ja energiatehokkaasti. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen. Asennusajankohdan voi sopia joustavasti. Toimialueemme: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, Vihti, Karkkila, Sipoo, Porvoo, Pornainen, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Mäntsälä, Nurmijärvi, Lohja, Loppi, Hausjärvi, Hyvinkää ja Riihimäki lähialueineen. Ilmalämpöpumppujen asennus pidemmälle tarvittaessa sopimuksen mukaan.

Jätä meille yhteystietosi, niin kartoitamme tarpeesi ja teemme sinulle tarjouksen!

Vaivaton rahoitus

Voit hankkia ilmalämpöpumppusi myös rahoituksella kuukausierissä.

Ammattilaisten asennus

Tilaamalla ilmalämpöpumpun Keravan Energialta, varmistat että laitteesi on asennettu säädösten mukaisesti. Asennuspakettimme sisältävät myös sähkötyöt.

Myös lisävarusteet

Meiltä saat myös ilmalämpöpumpun lisävarusteet, kuten ulkoyksikön suojakotelon ja etäohjauksen.
Valikoimissamme Hitachi, Mitsubishi ja Toshiba -ilmalämpöpumput sekä Panasonic-viilennyslaitteet

Valikoimiimme kuuluvat pääsääntöisesti Hitachi, Mitsubishi ja Toshiba -ilmalämpöpumput sekä Panasonic-viilennyslaitteet. Toimitamme myös muita ilmalämpöpumppumerkkejä erikseen pyydettäessä.


Ilmalämpöpumppu vähentää tutkitusti sähkönkulutusta

Jopa 1 000–8 000 kWh energiansäästö

Motivan vuonna 2015 päättyneessä Elvari-hankkeessa selvitettiin ilmalämpöpumppujen vaikutusta energiankulutukseen sähkölämmitteisissä pientaloissa. Hankkeeseen osallistuneissa taloissa vuotuinen energiankulutus laski 1 000 – 8 000 kWh, kun niihin oli asennettu ilmalämpöpumppu. Euroissa tämä tarkoittaa 100 – 800 euron säästöä vuodessa (sähkön kokonaishinnan ollessa 10 snt/kWh).

Voi kattaa yli 90 % lämmöntarpeesta

Teknologian tutkimuskeskus VTT julkaisi kesäkuussa 2016 ilmalämpöpumppututkimuksen, jossa ensimmäistä kertaa määritettiin ilmalämpöpumpun todellinen energiansäästöpotentiaali Suomen oloissa. Tutkimuksesta käy ilmi, että ilmalämpöpumpuilla voidaan kattaa jopa yli 90 % kodin lämmöntarpeesta!


Ilmalämpöpumpun asennus sisältyy aina hintaan

Meiltä tilattujen ilmalämpöpumppujen hintaan sisältyy aina asennustyö sekä käyttöönoton opastus. Puramme myös tarvittaessa vanhan laitteiston pois. Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat, että ilmalämpöpumppu asennetaan optimaalisimpaan paikkaan, jolloin ilmalämpöpumpusta saa parhaimman hyödyn irti. Ilmalämpöpumppua ei saa asentaa itse, ellei omaa sähköasennusoikeuksia ja TUKES:n kylmäainelupaa. Tilaamalla ilmalämpöpumpun meiltä varmistat että laitteesi on asennettu säädösten mukaisesti.

Muista myös kotitalousvähennys!

Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä ilmalämpöpumppuasennuksen työosuudelle. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.Voit maksaa ilmalämpöpumpun myös kuukausierissä – ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton! Lue lisää rahoituksesta.Pyydä tarjous ilmalämpöpumpusta:

Täytä lomakkeeseen kaikki tähdellä merkityt kentät ja lähetä tarjouspyyntö. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Oletko kiinnostunut myös aurinkopaneeleista? Lue lisää. Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojen tallentamisen. Lue rekisteriseloste.