Hyppää sisältöön

Sähkösopimus Kouvola

Etsitkö uutta sähkösopimusta Kouvolaan? Meiltä löydät sähkösopimuksen helposti ja nopeasti, asuitpa missä päin Kouvolaa tahansa!

Tee sähkösopimus Kouvolaan

Onko etsinnässä edullinen sähkösopimus Kouvolaan? Lakritsistaan sekä menestyvistä urheilujoukkueistaan tunnettu Kouvola tarjoaa asukkailleen myös kauniita luontomaisemia. Asuitpa sitten Kouvolan keskustan sykkeessä tai rauhallisemmalla omakotitaloalueella, Keravan Energialta saat sähkösopimuksen helposti kaikkialle Kouvolaan! Mikä on juuri sinulle sopivin sähkösopimus Kouvolaan? Se riippuu siitä, millainen asunto sinulla on, ja miten paljon kulutat siellä sähköä.

Sähkön hinta Kouvolassa

Sähkön hinta muodostuu kolmesta eri osasta: energian hinnasta (snt/kWh), sähkönsiirrosta sekä veroista. Sähkösopimuksen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös tuotantotapaan (meiltä voit valita sopimuksellesi esim. Tuuli– tai Biolisän).

Sähkölämmitteisessä rivi- tai omakotitalossa sähkönkulutus on kerrostaloasuntoa suurempaa etenkin talvella. Sinulle edullisin sähkösopimus Kouvolaan riippuu asumismuotosi lisäksi siitä, miten asuntoa lämmitetään.

Sähkönsiirrosta koteihin vastaa aina paikallinen verkkoyhtiö, eikä sähkönsiirtoyhtiötä voi valita. Se määräytyy siis sen mukaan, missä kotisi sijaitsee. Kouvolassa sähkön siirrosta vastaa KSS Verkko tai Kymenlaakson Sähkö.

Oletko muuttamassa Kouvolaan?

Muutto on aina iso elämänmuutos ja vaatii paljon järjestelyjä. Muuttohässäkän keskellä sähkösopimuksen tekeminen uuteen asuntoon voi jäädä viime tippaan, mutta tiesitkö, että voit tehdä sähkösopimuksen uuteen kotiisi jopa kolme kuukautta ennen muuttoa?

Sähkösopimus ja muutto

Yrityksen sähkösopimus Kouvolaan

Tarvitsetteko uuden sähkösopimuksen? Keravan Energialta löydätte kattavan valikoiman sähkösopimuksia myös yrityksille. Asiantuntijamme auttavat mielellään sähkösopimuksen tekemisessä.

Tutustu yritysten sähkösopimuksiin

arc

Tee sähkön kilpailutus Kouvolassa

Milloin olet viimeksi kilpailuttanut sähkösopimuksesi? Sähkön kilpailutus kannattaa, sillä se voi tuoda säästöä sähkölaskuusi. Keravan Energia tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat, joten kurkkaa, olisiko valikoimassamme sopivin ja edullisin sähkösopimus Kouvolaan juuri sinulle!

Testaa, mikä sähkösopimus sinulle sopii

Tee sähkön kilpailutus kouvolaan

Myymme sähköä kaikkialle Suomeen

Suomessa sähkönmyynnin voi ottaa miltä tahansa yhtiöltä. Oletko muuttamassa pois Kouvolasta? Ei hätää, meiltä saat sähkösopimuksen myös uudelle paikkakunnalle. Tutustu sopimuksiimme ja tee sähkösopimus helposti vaikkapa Sipooseen, Kirkkonummelle, Hämeenlinnaan, Loviisaan tai Hyvinkäälle.

Sähkösopimus Kouvola – FAQ

Miksi valita Keravan Energia?

Kokonaisvaltaisesti energiaa

Tarjoamme sinulle sähköverkon ja kaukolämmön ratkaisuja sekä sähkösopimuksia, aurinkopaneeleja, ilmalämpöpumppuja ja latausasemia.

Asiakkaidemme omistama

Omistajamme ovat Keravan kaupunki ja Sipoon kunta. Tavoitteemme on parantaa alueemme hyvinvointia kilpailukykyisten hintojen kautta.

Yli 110 vuoden kokemuksella

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkä kokemus tuo asiantuntemusta, joka on sinun käytettävissäsi.

Monipuolinen valikoima

Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme sinulle aina ajanmukaisimmat tuotteet ja palvelut.

Sulje
Search