«Takaisin


AURINKO­PANEELIT PIENENTÄVÄT SÄHKÖ­­LASKUA

Aurinkopaneelien avulla voit tuottaa aurinkosähköä kiinteistösi tarpeisiin turvallisesti ja huolettomasti. Aurinkopaneelit ovat ekologinen valinta, sillä aurinkosähkö on päästötöntä uusiutuvaa energiaa suoraan puhtaasta luonnosta.

Nykyaikaiset aurinkopaneelit ovat tehokkaita ja kestäviä, eivätkä ne tarvitse huoltoa. Aurinkopaneelien tuotto Suomessa on pohjoisesta sijainnista huolimatta hyvällä tasolla, kunhan ne vain kohdistetaan oikein. Me autamme sinua mitoittamaan tarpeisiisi parhaiten sopivan aurinkopaneelijärjestelmän. Tarjoamme aurinkopaneelit avaimet käteen -toimituksella - kartoituksesta käyttöönottoon.

Aurinkopaneelimme toimitetaan aina asennettuna.


Haluatko tukea paikallista aurinkosähkön tuotantoa?

Voit lunastaa oman nimikkoaurinkopaneelin Keravan aurinkovoimalasta kuukausihintaan.


Älyllä tehot irti aurinkopaneeleista

Suomen sää on vaihtelevaa - ja niin myös aurinkopaneelien tuotanto. Haaste on varmistua, että kotona on riittävästi sähkönkulutusta silloin kun paistaa ja aurinkopaneelit tuottavat.

Keravan Energian älykäs aurinkopaneeliratkaisu ohjaa kodin sähkönkulutusta paneelien tuotannon mukaan. Näin varmistetaan, että aurinkopaneelien tuottama sähkö jää omaan käyttöön, eikä ohjaudu sähköverkkoon.

Lue lisää

aurinkopaneelit omalle katolle

Hinnat alkaen

#
#
#


KWp=huipputeho auringon paistaessa otollisimmin.
Hinnat sis. alv 24 %. Hinnat ovat
aurinkopaneelien esimerkkikokoonpanojen hintoja. Myös muunlaisia paketteja saatavilla. Hinnat ovat alkaen-hintoja ja sisältävät kartoituksen, voimalan laitteet ja asennustyön. Kartoituskäynnin hinta on 110 €, mutta se hyvitetään aurinkopaneelien hinnassa.

Jätä yhteydenottopyyntöMuista hyödyntää aurinkopaneelien hankinnassa kotitalousvähennys ja energiatuet

Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä aurinkopaneeli-investoinnin työosuudelle. Työ- ja elinkeinoministeriö myöntää tukea yritysten aurinkoenergia-investointeihin (25 %). Maatilat saavat tukea investointeihin jopa 40 %.

Tietoa yritysten energiatuesta TEM:in sivuilla

Tietoa maatilojen investointituista MaVi:n sivuilla

Tietoa yrityksen investointituen hakemiseen Business Finlandin (Tekes) sivuillaVoit maksaa aurinkopaneelihankinnan myös kuukausierissä - ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton!

Lue lisää rahoituksesta.

Myy aurinkopaneelien tuottama ylimääräinen sähkö meille!

Etu aurinkopaneeliasiakkaillemme: Ei haittaa, vaikka et pystyisi itse kuluttamaan kaikkea tuottamaasi sähköä: ostamme ylijäämäsähkösi sähköpörssin hinnalla ilman marginaalia. (Katso normaali hinta täältä).

Etu koskee kuluttaja-asiakkaita, jotka ostavat aurinkopaneelit kauttamme ja joilla on kanssamme sähkösopimus.

Etu on voimassa toistaiseksi. Asiakkaalla on oltava voimassa oleva sähkösopimus kans­samme. Etu koskee myös verkkomme ulkopuolisia asiakkaita.

Jos sinulla ei ole vielä sähkösopimusta kanssamme, tee se tästä.

Kysy lisää:
myynti@keravanenergia.fi
p. (09) 584 9550

Seuraa aurinkopaneelien tuotantoa netissä

Aurinkovoimalan mukana saat kattavan raportointi- ja seurantatyökalun. Voit tarkkailla aurinkopaneeliesi tuotantoa reaaliajassa netin tai mobiili-applikaation välityksellä.


aurinkopaneeli


Näin aurinkopaneelien hankinta etenee:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.
  2. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja tekee alkukartoituksen puhelimitse.
  3. Mikäli olet alkukartoituksen perusteella kiinnostunut hankkimaan aurinkopaneelit, sovitaan varsinainen kartoituskäynti, jonka perusteella mitoitetaan juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva järjestelmä. Kartoituskäynnin hinta on 110 €, mutta se hyvitetään aurinkopaneelien hinnassa.
  4. Aurinkopaneelit asennetaan ja kytketään käyttöön.

Talvella asennetaan sään ehdoilla

Talvisin teemme aurinkopaneeliasennukset asentajien turvallisuutta korostaen sään ehdoilla. Maaliskuun loppuun asti asennukset tapahtuvat tuntihinnoiteltuna. Normaaliin urakkahinnoitteluun palataan jälleen huhtikuun alussa säiden niin salliessa. Kannattaa kuitenkin varata asennusajankohta keväälle jo näin talven aikana, jotta pääset hyötymään kevätauringon paisteesta.Jätä yhteydenottopyyntö

Anna meille hiukan perustietoja aurinkopaneelitarpeestasi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojen tallentamisen. Lue rekisteriseloste.