«Takaisin

AURINKOPANEELIT KOTITALOUKSIIN, MÖKEILLE JA YRITYKSILLE KERAVAN ENERGIALTA

Syötä osoitteesi hakukenttään, valitse kattosi kartalta ja saat suosituksemme juuri sinun katollesi sopivasta aurinkosähköjärjestelmästä.

Paljonko aurinkopaneeli tuottaa? Testaa aurinkolaskurilla, millainen aurinkosähköjärjestelmä sopii tarpeisiisi


Me mitoitamme tarpeisiisi parhaiten sopivan aurinkopaneelijärjestelmän aina kartoituksesta käyttöönottoon.

Aurinkopaneelien ostajalle nyt 100 €:n
Gigantin lahjakortti kaupan päälle!*

Jätä meille tarjouspyyntö, niin teemme sinulle tarjouksen!


*Lahjakortin saaminen edellyttää tilausta, joka sisältää aurinkopaneelien lisäksi tuotannonseurannan. Lahjakortit lähetetään
kahdessa erässä sähköpostitse 15.12.2020 ja 6.1.2021. Kampanja on voimassa 31.12.2020 asti tehtyihin uusiin tilauksiin.
Aurinkopaneelien hinnat alkaen:

#
#
#


kWp=huipputeho auringon paistaessa otollisimmin.
Hinnat sis. alv 24 %. Hinnat ovat
aurinkopaneelien esimerkkikokoonpanojen hintoja. Myös muunlaisia paketteja saatavilla. Hinnat ovat alkaen-hintoja ja sisältävät kartoituksen, voimalan laitteet ja asennustyön. Kartoituskäynnin hinta on 110 €, mutta se hyvitetään aurinkopaneelien hinnassa.


Miksi ostaa aurinkopaneelit Keravan Energialta:

Luotettava toimija

Aurinkopaneelien kannattavuuden ja takaisinmaksuajan ratkaisee oikea mitoitus asiakkaan tarpeisiin. Aurinkopaneelien mitoitusta ei voi tehdä luotettavasti pelkän sähkön vuosikulutusarvion perusteella, vaan erityisesti kesän osalta tarvitaan huolellista sähkönkäytön tarkastelua jopa tunnin tarkkuudella. Olit sitten hankkimassa aurinkopaneeleja kotiin, mökille tai yrityksen tarpeeseen, voit luottaa että me Keravan Energialla räätälöimme aurinkopaneelit juuri tarpeidesi mukaiseksi.

Paikallinen palvelu

Keravan Energia on lähellä sinua! Olemme paikallinen toimija ja tunnemme alueemme erityispiirteet ja vaatimukset. Saat meidät aina helposti tavoitettua.

Aurinkopaneelimme asennetaan aina sertifioitujen luotettavien ammattilaisten toimesta. Saat meiltä käyttökoulutuksen ja asiantuntijoidemme tuen koko aurinkopaneelien elinkaaren ajaksi.

Energia-alan asiantuntija

Olemme moderni energiayhtiö jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkän kokemuksemme ja laajan asiantuntemuksemme myötä voimme tarjota asiakkaillemme aidosti kannattavimmat energiaratkaisut. Aurinkopaneeleista saa parhaimman hyödyn, kun myös kodin muut energiaratkaisut on otettu kokonaisuutena huomioon. Me varmistamme, että asiakkaidemme kaikki energia-asiat ovat kunnossa sähkösopimuksesta sähköauton lataukseen.


Hyödynnä nämä edut:

Rahoitus

Voit maksaa aurinkopaneelihankinnan myös kuukausierissä - ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton! Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun kyseessä on oman vakituisen asunnon perusparannus.

Laske sopiva kuukausierä laskurilla ja lue lisää rahoituksesta.

Kotitalousvähennys

Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä aurinkopaneelien työosuudelle. Työ- ja elinkeinoministeriö myöntää tukea yritysten aurinkoenergia-investointeihin (25 %). Maatilat saavat tukea investointeihin jopa 40 %.

Tietoa yrityksen investointituen hakemiseen Business Finlandin (Tekes) sivuilla

Tietoa yritysten energiatuesta TEM:in sivuilla

Tietoa maatilojen investointituista MaVi:n sivuilla

Ostamme ylimääräisen tuoton

Ostamme ylijäämäsähkösi sähköpörssin hinnalla ilman marginaalia. (Katso normaali hinta täältä). Etu koskee kuluttaja-asiakkaita, jotka ostavat aurinkopaneelit kauttamme ja joilla on kanssamme sähkösopimus. Etu koskee myös verkkomme ulkopuolisia asiakkaita.

Jos sinulla ei ole vielä sähkösopimusta kanssamme, tee se täällä.


Jätä meille tarjouspyyntö, niin teemme sinulle tarjouksen!


Aurinkopaneeleihin liitettävissä olevat lisäpalvelut:

Älykkäät aurinkopaneelit Älykkäät aurinkopaneelit

Näkymä Keravan Energian aurinkopaneelien tuotannonseuranta-sovellukseen

Reaaliaikainen paneelien tuotannon ja tehon seuranta

Aurinkopaneelijärjestelmiin on mahdollista liittää myös tuotannonseurantasovellus, jolla voit seurata paneelien tuotantoa. Tuotannonseurantajärjestelmän avulla voit tehokkaammin
ohjata kulutustasi tuotannon huippuhetkiin.


Lue lisää aurinkopaneeleista:

Näin aurinkopaneelien hankinta etenee:

  1. Jätä tarjouspyyntö oheisella lomakkeella.
  2. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja tekee alkukartoituksen puhelimitse.
  3. Mikäli olet alkukartoituksen perusteella kiinnostunut hankkimaan aurinkopaneelit, sovitaan varsinainen kartoituskäynti, jonka perusteella mitoitetaan juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva järjestelmä. Kartoituskäynnin hinta on 110 €, mutta se hyvitetään aurinkopaneelien hinnassa.
  4. Aurinkopaneelit asennetaan ja kytketään käyttöön.

Kattava ja laaja takuu

Asennustöille annetaan kahden vuoden takuu. Tuotetakuut ovat sitäkin mittavampia: invertterille seitsemän vuotta, kiinnitysjärjestelmille 10 ja paneeleille 12 vuotta. Tehotakuun kesto on peräti 25 vuotta.

Talvella asennus sään ehdoilla

Talvisin teemme aurinkopaneeliasennukset asentajien turvallisuuden varmistamiseksi sään ehdoilla. Tämän vuoksi maaliskuun loppuun asti asennukset tapahtuvat tuntihinnoiteltuna. Normaaliin urakkahinnoitteluun palataan jälleen huhtikuun alussa säiden niin salliessa. Asennus kannattaa varata keväälle jo alkuvuodesta, jotta pääset hyötymään kevätauringon paisteesta.


#

Myymme ja asennamme aurinkopaneeleja kartan mukaisella alueella.


Tiesitkö, että voit hakea rahoitusta hankintaasi? Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton!
Lue lisää rahoituksesta.


Jätä tarjouspyyntö:

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojen tallentamisen. Lue rekisteriseloste.