«Takaisin


AURINKOPANEELIT KOTITALOUKSIIN KERAVAN ENERGIALTA

Aurinkopaneelien tuottamalla aurinkosähköllä pienennät sekä energialaskua että hiilijalanjälkeäsi

Aurinkopaneelien avulla voit tuottaa aurinkosähköä kiinteistösi tarpeisiin turvallisesti ja huolettomasti. Aurinkopaneelit ovat ekologinen valinta, sillä aurinkosähkö on päästötöntä uusiutuvaa energiaa suoraan puhtaasta luonnosta.

Nykyaikaiset aurinkopaneelit ovat tehokkaita ja kestäviä, eivätkä ne tarvitse huoltoa. Aurinkopaneelien tuotto Suomessa on pohjoisesta sijainnista huolimatta hyvällä tasolla, kun paneelit kohdistetaan oikein.

Me autamme sinua mitoittamaan tarpeisiisi parhaiten sopivan aurinkopaneelijärjestelmän. Tarjoamme aurinkopaneelit avaimet käteen -toimituksella aina kartoituksesta käyttöönottoon. Aurinkopaneelimme toimitetaan aina asennettuna.

Jätä meille yhteystietosi, niin kartoitamme tarpeesi ja teemme sinulle tarjouksen!


Älykkäät aurinkopaneeliratkaisut

Suomen sää on vaihtelevaa - ja niin myös aurinkopaneelien tuotanto. Haaste on varmistua, että kotona on riittävästi sähkönkulutusta silloin kun paistaa ja aurinkopaneelit tuottavat.

Keravan Energian älykäs aurinkopaneeliratkaisu ohjaa kodin sähkönkulutusta paneelien tuotannon mukaan. Näin varmistetaan, että aurinkopaneelien tuottama sähkö jää omaan käyttöön, eikä ohjaudu sähköverkkoon. Lue lisää

Reaaliaikainen tuotannon seuranta

Aurinkovoimalan mukana saat myös kattavan raportointi- ja seurantatyökalun. Voit tarkkailla aurinkopaneeliesi tuotantoa reaaliajassa netin tai mobiili-applikaation välityksellä. Lue lisää


Vastuullista palvelua

Tilatessasi aurinkopaneelin Keravan Energialta voit luottaa siihen, että paneeliratkaisu on sähkönkulutukseesi nähden täsmälleen oikein mitoitettu. Valtuutetut ammattilaiset hoitavat toteutuksen alusta loppuun, kartoituksesta käyttöopastukseen. Asennustöille annetaan kahden vuoden takuu.

Huomioithan, että aurinkopaneelien asennus edellyttää asianmukaisia valtuuksia. Emme kytke sähköverkkoon itse asennettuja aurinkosähköjärjestelmiä.

Lue lisää mikrotuotannon liittämisestä sähköverkkoon täältä.

Kotitalousvähennys

Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä aurinkopaneelien työosuudelle. Työ- ja elinkeinoministeriö myöntää tukea yritysten aurinkoenergia-investointeihin (25 %). Maatilat saavat tukea investointeihin jopa 40 %.

Tietoa yrityksen investointituen hakemiseen Business Finlandin (Tekes) sivuilla

Tietoa yritysten energiatuesta TEM:in sivuilla

Tietoa maatilojen investointituista MaVi:n sivuilla


Ostamme ylimääräisen tuoton

Ostamme ylijäämäsähkösi sähköpörssin hinnalla ilman marginaalia. (Katso normaali hinta täältä). Etu koskee kuluttaja-asiakkaita, jotka ostavat aurinkopaneelit kauttamme ja joilla on kanssamme sähkösopimus.

Etu on voimassa toistaiseksi. Asiakkaalla on oltava voimassa oleva sähkösopimus kans­samme. Etu koskee myös verkkomme ulkopuolisia asiakkaita.

Jos sinulla ei ole vielä sähkösopimusta kanssamme, tee se tästä.


Aurinkopaneelien hinnat alkaen

#
#
#


KWp=huipputeho auringon paistaessa otollisimmin.
Hinnat sis. alv 24 %. Hinnat ovat
aurinkopaneelien esimerkkikokoonpanojen hintoja. Myös muunlaisia paketteja saatavilla. Hinnat ovat alkaen-hintoja ja sisältävät kartoituksen, voimalan laitteet ja asennustyön. Kartoituskäynnin hinta on 110 €, mutta se hyvitetään aurinkopaneelien hinnassa.

Voit maksaa aurinkopaneelihankinnan myös kuukausierissä - ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton!

Lue lisää rahoituksesta.

Jätä meille yhteystietosi, niin kartoitamme tarpeesi ja teemme sinulle tarjouksen!


Lue lisää aurinkopaneeleista


Näin aurinkopaneelien hankinta etenee:

  1. Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.
  2. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja tekee alkukartoituksen puhelimitse.
  3. Mikäli olet alkukartoituksen perusteella kiinnostunut hankkimaan aurinkopaneelit, sovitaan varsinainen kartoituskäynti, jonka perusteella mitoitetaan juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva järjestelmä. Kartoituskäynnin hinta on 110 €, mutta se hyvitetään aurinkopaneelien hinnassa.
  4. Aurinkopaneelit asennetaan ja kytketään käyttöön.

Talvella asennus sään ehdoilla

Talvisin teemme aurinkopaneeliasennukset asentajien turvallisuuden varmistamiseksi sään ehdoilla. Tämän vuoksi maaliskuun loppuun asti asennukset tapahtuvat tuntihinnoiteltuna. Normaaliin urakkahinnoitteluun palataan jälleen huhtikuun alussa säiden niin salliessa. Asennus kannattaa varata keväälle jo alkuvuodesta, jotta pääset hyötymään kevätauringon paisteesta.


#

Myymme ja asennamme aurinkopaneeleja kartan mukaisella alueella.


Jätä yhteydenottopyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojen tallentamisen. Lue rekisteriseloste.