Hyppää sisältöön

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Aurinkopaneelijärjestelmä on käytännössä huoltovapaa ja maksaa itsensä takaisin jo takuuaikana, kun mitoitamme sen toteutuneen sähkönkulutuksesi perusteella.

Tuota aurinkosähköä omalla katollasi!

Auringon lämpö ja valo muodostavat aurinkoenergiaa, josta voidaan tehdä aurinkosähköä. Aurinko on yksinkertaisesti sanottuna elämän lähde maan päällä – ja aurinkosähköstä on tullut erittäin suosittua! Monet omakotitalot, kaupat, tehtaat ja toimistorakennukset, koulut ja korkeakoulut ovat jo hankkineet aurinkopaneelit ja hyödyntävät aurinkosähköä.

Helpoiten aurinkosähköä voi hyödyntää ostamalla aurinkopaneeleita. Aurinkopaneeleilla tuotat vaivattomasti puhdasta ja päästötöntä lähienergiaa omakotitaloihin, rivitaloihin ja muihin pientaloihin. Myymme sekä kuluttajille että taloyhtiöille ja yrityksille aurinkopaneeleja avaimet käteen -periaatteella. Aurinkopaneelit ovat pitkäikäinen investointi, jotka nostavat talosi arvoa pitkälle tulevaisuuteen.

Omilla aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö pienentää hiilijalanjälkeäsi merkittävästi ja vähentää samalla riippuvuutta ostettavasta sähköstä.

Myymme ja asennamme aurinkopaneeleita kaikkialle Manner-Suomessa.
Pyydä meiltä tarjous ja tilaa aurinkopaneelit omaan kotiisi!

Pyydä tarjous

Aurinkosähkön edut ja haitat

 • Verrattuna esim. tuulivoimaan, aurinkopaneelit eivät aiheuta melua.
 • Aurinkopaneelien ylläpitokustannukset ovat alhaiset
 • Aurinkopaneelien käyttöikä on suhteellisen pitkä, ne kestävät noin 25–30 vuotta
 • Saat hyvityksen ylituotannostasi
 • Itse tuotetusta sähköstä ei tarvitse maksaa sähkönsiirtomaksuja eikä sähköveroa
 • Aurinkovoimaa on helppoa hyödyntää, mutta se vaatii aurinkopaneeleja, jotka rakennetaan raaka-aineista, joita on rajoitetusti saatavilla maailmassa

Kuinka paljon aurinkopaneelit tuottavat?

Aurinkopaneeleilla voit tuottaa jopa kolmasosan kotisi vuosittain käyttämästä sähköstä. Aurinkopaneelit tuottavat Suomessa hyvin, sillä Etelä-Suomessa vuosittainen auringonsäteilyn määrä on lähes saman verran kuin Pohjois-Saksassa. Aurinkopaneelien tuottoa parantaa Suomen viileä ilmasto. Suomessa aurinkosähkön tuotanto painottuu maaliskuusta syyskuulle.

Mikrotuotanto
Kun ostat aurinkopaneelit, jotka tuottavat sähköä yli tarpeisiisi ja ovat nimellisteholtaan enintään 100 kVA, sinusta tulee samalla mikrotuottaja, eli pientuottaja.
Lue lisää mikrotuotannosta

Tiesitkö?
Aurinkopaneelien tuotantoon vaikuttavat mm. asennuskulma, ilmansuunta ja mahdolliset varjot. Suurin osa aurinkopaneelien vuosittaisesta tuotosta syntyy maalis-syyskuun välillä.
Lue lisää hyödyllistä tietoa aurinkopaneeleista

Hyödynnä aurinkopaneelien tuotanto tehokkaammin lisävarusteiden avulla

Lisävarusteilla saat enemmän tuottoa aurinkopaneeleistasi, eli enemmän sähköä omaan käyttöön. Voit ajoittaa suurimman sähkönkulutuksesi esimerkiksi sellaiseen aikaan, kun sähkö on halvimmillaan.

Onko aurinkosähkö kannattavaa?

Sähkön hinnan ollessa korkealla ovat aurinkopaneelit kannattava sijoitus – mitä korkeampi sähkön hinta on, sitä lyhyempi on paneeli-investoinnin takaisinmaksuaika.

Takaisinmaksuajan laskelmat pohjautuvat simuloituihin tuotanto- ja kulutuslukemiin. Esimerkkilaskelmissa on otettu huomioon aurinkosähköjärjestelmän kokonaisinvestoinnin hinta (ilman kotitalousvähennystä), sähkösopimuksesi hinta ja sähkön siirtohinta veroineen (Keravan Energian hinnaston mukaan) sekä myydyn sähkön hinta ylijäämätuotannosta. Esimerkkilaskelmassa ei ole otettu huomioon kiinteistön arvon nousua. Hinnat sis. alv 24 %. Laskelma perustuu n. 20 paneelin investointiin.

Investointisi maksaa itsensä takaisin sähkösopimuksesi hinnan ollessa
(hinta sis. alv 24 %)

30,00 snt/kWh

5 vuodessa ja 7 kuukaudessa

20,00 snt/kWh

8 vuodessa

10,00 snt/kWh

13 vuodessa ja 6 kuukaudessa

Kun hankit aurinkopaneelit, saat

Pienemmän hiilijalanjäljen
Aurinkopaneelit ovat merkittävä ympäristöteko, sillä ne tuottavat CO2-päästötöntä uusiutuvaa sähköä vuosikymmenien ajan.

Huolettoman investoinnin

Aurinkopaneelien käyttöikä on noin 25–30 vuotta, eivätkä ne tyypillisesti tarvitse huoltoa. Paneeleillamme on 25 vuoden tehotakuu.

Säästöä sähkölaskuun
Vähennä ostettavan sähkön määrää tuottamalla sitä itse! Aurinkopaneelien tuotannosta ei tarvitse maksaa sähköveroa tai siirtomaksua.

Katso kuinka paljon aurinkopaneelit säästävät sähkölaskussa

asuntomessut loviisa aurinkopaneelit

Lue miten aurinkosähköstä saatava hyvitys lasketaan

Lue lisää

Laadukkaat tuotteet

Aurinkovoimalamme sisältävät vain laadukkaita, Suomen olosuhteisiin suunniteltuja tuotteita. Myymme vain yksikiteisestä piistä valmistettuja paneeleita, jotka ovat hyötysuhteeltaan parempia kuin monikidepaneelit. Lisäksi yksikiteisen (mono-)piipaneelin valmistusketju on läpinäkyvämpi toisin kuin monikiteisen polypiin. Paneeleissa käytettyjen komponenttien laatu ja huolellinen asentaminen ovat avaintekijöitä, jotka varmistavat voimalan häiriöttömän toiminnan ja hyvän tuotannon.

Aurinkopaneelit asennettuna nyt alkaen 4880,00 €

Suosittelemme

Olemme räätälöineet kaksi eri aurinkopaneelikokonaisuutta suosituimmista tuotteistamme

Mainio

Mainio-pakettiin kuuluu:

 • ZNSHINE Solar ZXM7-SHLDD108 400Wp musta bifacial lasi-lasi-aurinkopaneeli
  • paneelin koko 1730mm x 1130 mm
  • 30 vuoden tehontuottotakuu
  • 15 vuoden tuotetakuu
 • Sofar Solarin helppokäyttöinen ja laadukas invertteri
  • 10 vuoden tuotetakuu
  • tuotantoseuranta vakiona
  • IP65 suojattu
 • Suomessa valmistetut Nordic Sun -kiinnikkeet kaikille harjakattotyypeille
  • 30 vuoden tuotetakuu

Mainio tuotepaketti 5-2024

Huippu

Huippu-pakettiin kuuluu:

 • Täysin mustat GEF-420-HN108 F30 Black N-tyypin -aurinkopaneelit
  • paneelin koko 1722mm x 1134mm x 30mm
  • 30 vuoden tuottotakuu
  • 15 vuoden tuotetakuu
 • Growatt MOD laadukas kolmivaiheinen hybridi-invertteri
  • hyötysuhde max. 98,3 %
  • 2 MPPT DC- ja AC-virtalähde, 24 h valvonta
  • wifi-etävalvontavalmius olemassa
  • 10 vuoden tuotetakuu
 • Suomessa valmistetut Orima -kiinnikkeet
  • 30 vuoden tuotetakuu

Aurinkopaneelikartoitus

Kartoituksessa selvitetään kattavasti kotisi sopivuus aurinkosähkön tuotantoon. Sen avulla laadimme räätälöidyn tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Kartoitus ei velvoita tilaamaan järjestelmää.

  Tilaa kartoitus nyt veloituksetta!

(Hinta normaalisti 110€.)

arc

Aurinkopaneelien hankinnan vaiheet

Aurinkopaneelien hankintaan sisältyy puhelimitse tai sähköpostitse tehtävä alkukartoitus, kartoituskäynti paikan päällä, asennus ja käyttöönotto. Hoidamme koko projektin avaimet käteen -mallilla.

Lue lisää

Aurinkovoimalan takuu ja oston sopimusehdot

Annamme aurinkovoimaloillemme 25 vuoden tehotakuun, mikä tarkoittaa, että 25 vuoden jälkeen paneelien tehon tulee olla vähintään 80 % alkuperäisestä. Asennustöillä on kahden vuoden takuu, invertterillä seitsemän vuotta, kiinnitysjärjestelmillä 30 ja paneeleilla 12 vuotta.

Lue aurinkopaneelien sopimusehdot

Kodin aurinkovoimalan liittäminen sähköverkkoon

Katso ohjeet

Hyödynnä seuraavat edut, kun hankit aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit kuukausimaksulla

Voit maksaa aurinkopaneelit myös kuukausierissä – ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton! Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun kyseessä on oman vakituisen asunnon perusparannus.

Laske sopiva kuukausierä laskurilla!

Kotitalousvähennys asennuksesta

Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä aurinkopaneelien työosuudelle. Työ- ja elinkeinoministeriö myöntää tukea yritysten aurinkoenergiainvestointeihin (25 %). Maatilat saavat tukea investointeihin jopa 40 %.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä

Hyvitys aurinkovoimalan tuotannosta

Asiakkaanamme hyödynnät tuottamasi aurinkosähkön maksimaalisesti. Ei haittaa, vaikka sähköntuotannolle ei olisi joka hetki kulutusta, sillä käytämme hyvityksessä tuntinetotusta. Lisäksi hyvitämme aurinkopaneeliasiakkaidemme ylijäämäsähkön sähköpörssin hinnalla ilman marginaalia.

Lue lisää hyvityksestä

Laske sopiva kuukausierä laskurilla ja hae tarpeisiisi sopiva rahoitus
Lue lisää rahoituksesta

Keravan Energia on vastuullinen aurinkopaneelitoimittaja

Luotettava toimija

Aurinkopaneelihankinnan kannattavuuden ratkaisee oikea mitoitus asiakkaan tarpeisiin. Mitoitamme kohteeseen sopivan järjestelmän tarkasti tuntikohtaisen sähkönkäytön analysoinnin avulla.

Tuki paneelien elinkaaren ajaksi

Aurinkopaneelit asennetaan aina sertifioitujen ja luotettavien ammattilaisten toimesta. Saat meiltä käyttökoulutuksen sekä tuen koko aurinkopaneelien elinkaaren ajaksi.

Energia-alan asiantuntija

Olemme moderni energiayhtiö jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkän kokemuksemme ja laajan asiantuntemuksemme myötä voimme tarjota asiakkaillemme aidosti kannattavimmat energiaratkaisut.

Pyydä aurinkopaneelitarjous

Mietitkö mitä maksaa aurinkopaneelit omakotitaloon?
Pyydä tarjous jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella.
Täytä kentät huolellisesti, niin saamme laadittua mahdollisimman kattavan tarjouksen kohteeseesi.

Myymme ja asennamme aurinkopaneeleita kaikkialle mantereella Suomessa.

Vuokraa aurinkopaneeli

Eikö sinulla ole mahdollisuutta hankkia omia aurinkopaneeleita, mutta haluaisit kuitenkin hyötyä aurinkovoimasta? Keravan Energialta voit vuokrata aurinkopaneelin ja sen tuottama sähkö hyvitetään sähkölaskussasi. Loppuvuotta kohti saamme lisää aurinkopaneeleja vuokrattavaksi.

Lue lisää

arc
Sulje
Search